Forumet - Vilket problem i världen är vår tids största hot?

Vilket problem i världen är vår tids största hot?

1942 0 75
Var håller egentligen världen på att ta vägen, det kan man fråga sig.

Någonting måste göras, och det nu! Vilket problem hotar mänskligheten i störst utsträckning och var ska man börja, och hur ska man gå tillväga?

Spana också in:

Själv anser jag att världens befolkning är det största problemet. I framtiden kommer inte maten räcka till, det kommer inte finnas bostäder, vilket resulterar i att mer natur måste ge efter för att ge plats åt människan = alltså global uppvärmning.I takt med den nya teknologi kommer allt fler arbeten att ersättas av teknik och robotar vilket leder till arbetslöshet vilket i sin tur raserar världens ekonomi. Konflikter och krig blir resultatet.

Vi får helt enkelt hoppas att vi vid den tidpunkten har vi redan hittat nya platser i universum att bosätta, för jorden är fucked forever[cry]
Krig, misstag eller saker som människor har svårt att påverka.

Exempelvis kärnvapenkrig (även om det inte känns särskilt troligt), eller "oj, jag råkade visst bygga en nanorobot som kopierar sig själv så om tre timmar är jorden förvandlat till gegga" eller en extrem mängd gammastrålning som går igenom vår galax.

Man måste vara brajävla störd om man tror att kapitalismen är mänsklighetens största hot... shesh, så jävla sjuka människor, speciellt när de tror att kommunismen (som fö. är en av anledningarna till varför just ett hot om kärnvapenkrig finns) är det rätta [rolleyes]