Forumet - Vilket slags liv skulle ni vilja ha?

Vilket slags liv skulle ni vilja ha?

5537 2 22
I denna värld så lever vuxna människor på olika sätt och jag undrar vilket slags liv ni skulle vilja ha? Svara i pollen nedanför eller skriv en kommentar nedanför! 

Det står framgångsrik på den första pollen och det står gata på den sista pollen! Jag skrev fel förlåt!!

Spana också in:

Jag har ändrat mig och vill vara stenrik så man slipper bry sig om saker och ting. Göra vad man vill utan att behöva oroa sig om pengar. Kanske blir tråkigt efter en stund, det beror helt på vad man gör om dagarna. Men jag skulle nog inte vilja leva ett lyxliv med dyra bilar och båtar. Vill bara ha känslan av att pengarna aldrig kommer ta slut. 

Asstriid: Jag har ändrat mig och vill vara stenrik så man slipper bry sig om saker och ting. Göra vad man vill utan att behöva oroa sig om pengar. Kanske blir tråkigt efter en stund, det beror helt på vad man gör om dagarna. Men jag skulle nog inte vilja leva ett lyxliv med dyra bilar och båtar. Vill bara ha känslan av att pengarna aldrig kommer ta slut. 
Det är så jag känner mig nu. Pengarna kommer ta slut så fort jag hittar lägenhet men de fylls på hela tiden nån månad, en liten summa som gör att jag känner mig rik. Så jag har aldrig känt det där med att ha femkr på kortet. Men det räcker bara med och lyssna, jag får släppa det med lägenheten tills det kommer.