Forumet - Vilket spel gillar ni mest?

Vilket spel gillar ni mest?

4425 2 72
Det finns ju många spel just nu som fortnite som många spelar, finns såklart andra spel också som är trender, MEN VILKET SPEL GILLAR NI MEST?
Morrowind såklart, Runescape, Cossacks, erhm... world of warcraft är ju rätt trevligt men blir bara roligt i någon månad i taget med längre pauser då jag spelat det så länge och mycket så jag har gjort och utforskat allting. Det är synd tyvärr, skulle älska ett spel som är så pass stort att ingen någonsin kan utforska det helt och hållet, där det alltid finns hemligheter som inte ännu upptäckts. Men finns inget sådant ännu tror jag? Men alltid roligt när en expansion kommer till wow.

Vad mer? Ghost Recon (de gamla såklart med expansionerna). Spelar också CS, Cities Skylines, väldigt lite League of Legends nuförtiden men det händer, spelar också Knight of Honor, Mount and Blade, alla Tomb Raider, gamla Rainbow Six spelen, Half Life med moddar. Roller Coaster Tycoon, Commandos Strike Force, de gamla Patrician. Och en hel del spel som jag egentligen klarat med fortfarande kikar in på då och då som Jazz Jackrabbit, Nerf Arena, de gamla Need For Speed, som NFS 3 - Hot Pursuit, NFS - Porche 2000/Unleashed, Corsair, Grand Theft Auto de tre första som kom med GTA 2, det var tre spel som kom med i GTA 2 men de verkade äldre än själva GTA 2, men tror ändå inte att det var GTA 1 och någon annan version? Iallafall dessa. Men även GTA San Andreas. Och hur många andra spel som helst som jag inte orkar räkna upp.

Men de spelen jag någonsin spelat mest är nog i turordning; World of Warcraft, CS, Runescape, LoL och Morrowind. Beror ju såklart på att det är spel som är ganska gamla och som fortsatts utvecklas och blivit bra. LoL är inte särskilt nytt, det spelade jag 2009-2012 en del men knappt efteråt. Var bara roligt medans man hade vänner som spelade.

Har dock knappt spelat några av dina spel i listan, en vän visade mig Fortnite, så det har jag spelat, och det gamla Call of Duty spelade jag för säkert tio år sedan, eller om det var Battlefield, men det var också pga en vän visade mig så har inte spelat något av dessa spel mer än säkert fyra timmar vardera.
GTA har jag då spelat i och för sig, men jag antar att du syftar på det nyaste?

Spana också in: