Forumet - Vill äga en iller!

Vill äga en iller!

1609 0 44

Spana också in:

shajjn:

Hur gör man? någon som vet? [cheers][bigsmile]


Köp från en illeruppfödare, googla på det och köp. Dom brukar väll kosta kanske 1-2000 kr. Sen måste du ha speciellt foder... uppfödaren kan rekomendera och hjälpa till. Läs mycket om illrar på iller.ifokus och dra hem någon bok från bibblan. P.S du ska också illersäkra ditt hem. Googla på det.
framtidstron:

Illrar är nog ett bra val av husdjur, de ska vara smartare och ha mer personlighet än typ kaniner och sånt.


Nog är de smarta fast de är också så smarta att de vet att de är ingen ide att göra som du säger om man inte får godis för du kommer endå inte göra illa den ;P


Min kompis har en iller den är jätte söt, fast hon bitts, eller naffsar snarare och ibland blir de hårt och de gör riktigt ont. Illrar är mer tidskrävande än en katt och du får passa den mkt mer, min kompis iller älskar att öppna garderober och gå i tvättkorgen och kidnappa alla strumpor och lägga de sönderbitna under badkaret.
Och ja illersäkra huset måste man för de kommer oftast in dit de vill. De är sällan de blir helt rumsrena då inte som katter och hundar känner av långt innan att de måste uträtta sina behov så även om de lär sig att de är lådan som gäller så hoppar de ofta lådan och tar golvet då de inte hinner. så många lådor i rummen den springer runt i.
loita:

Nog är de smarta fast de är också så smarta att de vet att de är ingen ide att göra som du säger om man inte får godis för du kommer endå inte göra illa den ;P


Utöver katter, hundar och typ illrar finns det knappt några husdjur som kan lära sig att göra som man säger ändå. Och katter kan ju på sin höjd lära sig att de ska sluta med det de pysslar med om man fräser.

Jag tror inte det finns något djur som gör som man säger för att de tror att man annars gör illa den? Inte hoppar katten ner från bänken när man fräser åt den för att den tror att man kommer komma och slå den annars, om den inte erfarat det.