Forumet - Vill alla killar ligga med sina tjejkompisar?

Vill alla killar ligga med sina tjejkompisar?

4065 0 86
Hej!

Jag skrev om detta i min blogg men tänkte att man nog når ut till fler om man skapar en tråd om det. Vill gärna ha svar på frågan som väcktes efter att ha sett denna video.
Om ni inte orkar titta (vilket ni visst gör, så klicka bara!) så är det i alla fall en snubbe som hävdar att alla killar vill knulla sina vänner av det andra könet. Vad säger ni? Stämmer det?

Spana också in:

Rätt synd i sådana fall om de tjejer som nästan/enbart har kompisar av motsatt kön om vänskapen är avhängigt av hoppet om sex. Men visst, det ena utesluter ju inte det andra.

Zymbaline:

alla killar


Ej gaykillar [no-no]

Och nje, så är det väl knappast. Jag tvivlar på att alla tjejer som har gjort närmanden mot sina killkompisar har blivit accepterade.
hah såg denna video också häromdagen..
Jag vet faktiskt inte.. Det känns nästan som att det väldigt ofta leder till att man blir tsm eller ligger med varandra. Sen beror det ju helt på vad för typ av förhållande man har osv. Men det jag tycker är lite lustigt är att de i videorna påstår att det är killen som vill ligga med tjejen och inte tvärtom, alls?
honolulu:

Men det jag tycker är lite lustigt är att de i videorna påstår att det är killen som vill ligga med tjejen och inte tvärtom, alls?


Håller med!!! Och såg också den videon tidigare.

Tycker det är så knasigt. Det verkar ju ganska övertygande när man ser på videon du länkade men samtidigt tycker jag det är en helt absurd tanke.
Zymbaline:

Jag syftar här på heterosexuella män som vill ligga med det andra könet dvs kvinnor.


Jag förstod det, förstod bara inte varför du skrev det utan valde att skriva "det andra könet". Känns rätt sexistiskt eller nåt att säga: "Å ena sidan har vi män, å andra sidan har vi det där andra könet."
Jag tror att det är vanligast att man söker sig till människor som man uppskattar och trivs väl med, vilket i sin tur förmodligen ökar chanserna att de man lär känna är sådana som man skulle kunna tänka sig att ha sex med. Kanske för att så många av oss söker sig till varandra på samma sätt som vi söker efter partners eller nåt. Jag tror därför inte att det inte är möjligt för killar och tjejer att vara vänner, men jag tycker inte att det är helt onaturligt att många ser potentiellt sex i en vänskap. Om sexet däremot är enda anledningen till varför man startade vänskapen i första hand, på det sätt snubben i det första videoklippet påstår att alla killar gör, tycker jag dels att det är förbannat jävla äckligt och respektlöst av en rad olika anledningar, men jag tror också att det är många killar och tjejer som absolut inte håller med eller kan relatera till vad han säger.

Jag tror att det främst har att göra med vilka förväntningar samhället och man själv har på sin person och karaktär, sitt kön och på det motsatta könet särskilt om man pratar i heteronormativa termer. Det anses väl i allmänhet homofobiskt att tro att exempelvis alla bögar vill ha sex med alla män de ser?
Om man inte förväntar sig att man ska kunna vara vän med en tjej (om man är kille), eller med en kille (om man är tjej), så är chanserna nog ganska små att man kan det.

Det är ju ganska vanligt att man kan bli polare med någon på nätet som man inte vet könet på. Det är väl också förhållandevis vanligt att om en av personerna i en grupp (där kön tidigare inte kommit på fråga eftersom att vara man/kille är default på nätet) visar sig vara tjej förändras attityden hos övriga gruppmedlemmar, ibland tillfälligtvis och ibland permanent. Det tycker jag ganska tydligt visar att det har med ens egna förväntningar att göra mer än t.ex ens natur eller ens genetiska arv elelr w/e.