Forumet - Vill bara ha honom tillbaka

Vill bara ha honom tillbaka

1382 0 5

Hej på er!

Jag och min pojkvän som varit tillsammans i ett år har gjort slut. Han dumpade mig pga ångest och panik att han inte kunde ha ett förhållande.. Jag är såklart helt förstörd och jätte ledsen. I början så smsade jag honom, ringde honom hela tiden. Sen fick jag tipset att låta honom höra av sig till mig..

Och det gjorde han. Han skriver att han vill mötas ett litet tag, så har träffat honom rätt många dagar sen vi gjorde slut. (vi gjorde slut för lite mer än en vecka sen bara)., Han har till o med gråtit och jag vet, att han älskar mig fortfarande.

Men han har mig liksom runt lillfingret. När han vill träffa mig, så gör han det osv. Men iallafall.. Vi träffades i förregår, och jag bröt ihop och grät och grät. Kunde inte hålla mig framför honom längre, för fan vad jobbigt det är. Han säger då till mig att allting ordnar sig osv osv. När vi är med varan känns allt så bra, jag får ju tyvärr mer och mer känslor varje gång. Iallafall, han sa till min tjej kompis att han saknar mig. Och att han saknar att ha förhållande med mig. 

Fick såklart förhoppningar då.. Sen så igår, så skulle våra kompisar till honom. Jag följde med bara för att prata lite med honom. Han sa att denna stress och ångest han har börjar försvinna nu, när han såg att jag var ledsen. Men det känns som att han leker med mig också.

Hjälp mig, vad fan ska jag göra?! Ska jag ge honom tid?! Jag älskar den här killen obeskrivligt mycket!

om han är seriös med att han inte vill ha ett förhållande är mitt tips att inte träffa honom. ba glöm honom.

när jag gjorde slut med mitt ex började han också gråta å sa att han inte kunde leva utan mig, att jag skulle ringa honom iaf en gång i veckan o säga hej, att vi skulle fortsätta träffas osv osv. men om jag hade gjort det hade det var skitsvårt att komma över förhållandet. jag ville verkligen inte vara med han längre, drf sa jag till han att vi ska inte ringa varandra eller träffas igen. vi säger hejdå och sen är det slut. kmr kännas asjobbigt i början men man kommer över det.

Spana också in:

Verkar som att ni får tala ut om hur ni verkligen vill göra. Du vill ju vara med honom, och om han säger att han saknar att ha förhållande med dig osv så känns de ju ändå som att han har själva gnistan kvar. Hur kommer de sig att han inte kan ha ett förhållande pga ångest och panik.. Ångest och panik över vadå? Varför försöker han inte ta hjälp utav dig istället för att få ännu mer ångest över att ha lämnat dig? <.< 

Ni får som sagt tala ut, verkar ju som att han har bollen just nu. Känns som att ni antingen ska lämna erat tidigare förhållande helt och försöka hålla er ifrån varandra, iaf ett tag, annars kanske ni kan "försöka" igen. 

Min flickvän sen 3 år tillbaka (förlovade och allt) lämnade mig på julafton. Jag är än idag ett stort frågetecken och har inte en aning om varför. Hon slutade att prata med mig i 3 veckors tid förutom att vi smsade dagligen men väldigt lite jämfört med tidigare. Har inte gått så lång tid sen dess men idag mår jag bättre, så antar att "tiden läker alla sår" kanske stämmer till en viss del ändå. Trodde verkligen att hon var de ända i mitt liv, vi hade våra planer på framtiden osv t.o.m, så säkra var vi på vad vi kände (trodde jag). Hade ni mycket problem i förhållandet? Vi hade våra stunder då vi kunde bråka en del, sen hade hon väldigt mycket panikångest osv, kunde få panik för minsta lilla. Och när jag tänker tillbaka så är de bara våra bra stunder jag saknar, när hon var en bra flickvän som visade att just JAG var något speciellt i hennes ögon, men hon hade ganska stort ego och ibland var de som att man inte var hennes pojkvän, hon hade inte direkt något spärr heller om hur nära hon kunde gå andra killar utan att jag samt andra kompisar till henne kunde tycka att de blev en väldigt konstig sak utav de hela.. jaja nog om mig. 

MEEN, som sagt. Ni får nog bestämma er snart, och skulle ni sluta träffas så kommer de kännas bättre tillslut, de kan jag och säkert många andra lova.