Forumet - Vill bara klaga på alla dessa inkompetenta expediter.

Vill bara klaga på alla dessa inkompetenta expediter.

367 0 31
Blir så jävla dåligt behandlad av dem vart man än går. De är som några jävla blodiglar, usch.

Har varit med om två irriterande situationer i veckan. Ena var när jag var inne på SALT och provade ett par leggins eller något ovettigt. När jag kom ut så fråga expediten om det gick bra, och jag ba "Jo det gick bara bra.". Och hon ba tystnar, och jag kollar upp på henne för att se vad hon vill, och hon ba "Pftkey". JA URSÄKTA LILLA SLYNA FÖR ATT JAG INTE GAV DIG EN UTFÖRLIG RECENSION OM HUR DET VAR ATT PROVA MINA LEGGINS, ANTAR ATT DU GICK MISTE OM DAGENS JÄVLA HÄNDELSE. Ger alltid onda blickar till henne så fort jag går förbid butiken nu mer.

Sedan var jag inne på MQ, och jag har aldrig varit inne där förut nästan så jag går och plockar på mig massor med plagg. Sedan går jag och provar. Mitt i klädprovandet så sticker en expedit in HUVUDET I HYTTEN OCH BA "Går det bra där inneee, behöver du några storlekar" jag ba "Öh... går bara bra". Sedan när fick de rätten att ställa sig och glo in i hytten när man står där half naked? Kändes som det enbart var pga att kolla om jag typ snodde någonting. Under min provtid kommer hon två gånger och frågar om allt går bra, så jävla stressande. Om jag behöver hjälp så hojtar jag väll eller vad fan som helst. Det mest efterblivna kom dock när jag lämnat hytten, och jag inte ville köpa någonting. Varför ville jag inte köpa någonting? För att allting satt dåligt och var råfult alternativt svindyrt. När jag kommer ut ur hytten kommer blodigeln igen och ba "Blev de ingenting??? [sad][sad]" Jag ba "Nää.. funderar på en sjal men vi får se hur det blir med den" och hon ba "Men VARFÖR blev det ingenting? Var det fel storlekar?" Jag blir helt förvånad över att hon i princip intervjuar mig om varför jag inte vill köpa hennes jävla skitkläder, jag ba "Eh jag vet inte.. var väll ingenting som kändes bra bara" (kunde hon inte tänka ut det själv?) Hon ser då helt chockad ut som det var årets nyhet att man inte köper allting man provar. USCH. Usch för expediter som är på som blodiglar, usch för expediter som ställer en miljon frågor och får en att känna sig som en jävla snattare.

Tycker om H&M och liknande ställen för där får man lalla runt bäst man vill utan att ha någon blodigel på sig men usch för MQ och SALT och sådanna halvmisslyckade affärer. Skiter fullständigt i om "de bara vill hjälpa", om jag vill ha deras jävla hjälp ber jag om den, jag tycker inte det är gästvänligt på något sätt, enbart påträngande och jobbigt eftersom de beter sig som efterblivna djur. Och detta "Går dä bra" som om det vore en stor prövning i livet att prova en jävla tröja.

Image

Spana också in:

smörgåsbord:

Har aldrig varit med om sånna expediter. Dock på lindex när jag kollade på nagellack och hade nagellack så kom någon tant som jobbade där och frågade om jag provade nagellacken och stod och kollade så att jag inte snodde nagellack. Då blev jag sur [sad]


Ah det är typiskt

Pepparkaksgubbe:

Blev du inte typ arg då? [shake]


Mest chockad