Forumet - vill bli mamma

vill bli mamma

5724 1 22
Hej! Jag är en tjej som fyllde 18 år i juli (2014) och jag längtar så mycket tills jag får bli gravid och få skapa ett liv att ta hand om. 
jag har längtat i många år efter detta men har naturligtvis väntat + att jag intehaft någon kille jag har tyckt varit lämpad som pappa. 
jag går en del fram och tillbaka med att jag måste vänta mm, men kommer ALLTID tillbaka till att jag bara vill å vill.. 
jag förstår att mitt liv kommer ändras drastiskt, men det är ju familjeliv jag längtar efter. Jag har en pojkvän nu som jag bara varit tsm med i en månad men han skulle vara en super pappa för han tycker så mycket om barn, jag bor hos honom redan mer eller mindre, är här hela tiden dock bor han bara på 25kvm och jag går fortfarande i skolan, jag börjar mitt sista år nu när skolan börjar igen. 
jag stickar och virkar väldigt mycket och har sen jag gick i 5an börjat göra barnkläder mm.. jag tänker hela tiden på hur min glädje skulle vara om jag fick reda på att jag var gravid, att tsm med killen få köpa barnvagn, spjälsäng mm, den lyckan jah känner bara jah tänker på det är obeskrivlig nästan!
hjälp mig jah vet inte hur jah ska bete mig, ALLA säger åt mig att vänta och innerst inne fattar jah varför samtidigt som jag inte skulle kunna se mig som mamma redan, det är ju något jah vill, så hade inte varit annat än lycka i det ögonblicket.  Och första gången jah får se mitt barn, bara att tänka det gör att jah nästan får tårar i ögonen.
snälla kom med tips jag uppskattar det  verkligen! 
tack på förhand/ 1996
Gå klart skolan och få en stadig inkomst som lämpar sig för barn. 
Du har dessutom bara varit med din pojkvän i 1 månad och det känns lite som att du tagit första bästa för att kunna skaffa barn. Fast jag vet inte exakt hur det är för dig.
Sedan. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:

Spana också in:


1996: jag är 18 då behöver man inte ha kontakt så med socialen som  om jag hade varit minderårig...
tjänar din kille såpass bra att han skulle kunna försörja sig själv, dig, ett barn och betala alla räkningar samtidigt? vuxna människor som är i arbete och har barn söker sig till soc, du lär knappast vara ett undantag.