Forumet - Vill bli modell men har en fråga

Vill bli modell men har en fråga

372 0 10

Spana också in:


Axelinaaas:
sällan, man msåte ju se ut på ett speciellt sätt för att bli just modell (eller ja det hon syftar på antagligen, super modell då hon vill resa världen runt). Spelar ingen roll hur mycket man tror på sig själv. Har man inget unikt utseende så blir det inget.
Ja, men jag tyckte det var irrelevant. Tror inte när man det man vill höra när man söker tips och hjälp är "förvänta dig ingenting". Klart man ska ha förväntningar.

Axelinaaas:
man blir bara ledsen om man förväntar sig att man ska bli super modell och resa jorden runt då man i 98% av fallen inte kommer längre än ett modelljobb
Jag vill bli musiker och resa världen runt och turnera! 


Men nej jag ska inte förvänta mig någonting, jag kommer väl bara spela Gabriellas sång på begravningar med akustisk gitarr, varannan vecka för en femhundring. 

JÄTTEBRA INSTÄLLNING

Yaren: Men nej jag ska inte förvänta mig någonting, jag kommer väl bara spela Gabriellas sång på begravningar med akustisk gitarr, varannan vecka för en femhundring. 

JÄTTEBRA INSTÄLLNING
Hon menar förmodligen förvänta dig inte så mycket, och inte förvänta dig inte någonting alls. Jo hon skrev så men hon kanske inte riktigt menar så.