Forumet - Vill bli sexuellt utnyttjad...är jag sjuk i huvudet?

Vill bli sexuellt utnyttjad...är jag sjuk i huvudet?

7845 0 53

Hej.

Jag är tjej, 17 bast som har ett starkt problem. Efter att jag kollade på filmen "Funny games"  (Engelska versionen)  så har jag börjat tänka konstigt "Och nej, jag har inte ngn typ diagnos". Jag tänker; "tänk om det hände med oss, min familj...Jag önskar att det hände, jag tänder på det...WTF är det jag tänker på egentligen!?" Alltså...Jag gillar då att fantisera om att bli sexuellt utnyttjad av en snygg, narkotisk rånare. Är det här vanligt eller är jag helt fuc*ad i huvudet? Är kristen dessutom och ska inte tänka såhär...är oskuld fortfarande. He he...men är det något fel på mig?


Natureal: Hej.

Jag är tjej, 17 bast som har ett starkt problem. Efter att jag kollade på filmen "Funny games"  (Engelska versionen)  så har jag börjat tänka konstigt "Och nej, jag har inte ngn typ diagnos vad jag vet". Jag tänker; "tänk om det hände med oss, min familj...Jag önskar att det hände, jag tänder på det...WTF är det jag tänker på egentligen!?" Alltså...Jag gillar då att fantisera om att bli sexuellt utnyttjad av en snygg, narkotisk rånare. Är det här vanligt eller är jag helt fuc*ad i huvudet? Är kristen dessutom och ska inte tänka såhär...är oskuld fortfarande. He he...men är det något fel på mig?


Spana också in:


Natureal: Är kristen dessutom och ska inte tänka såhär..
Ja, kyrkan är kul. Säger att vi alla människor är guds barn, skapade lika värda och säger sig hjälpa människor. Ändå så förtrycker den deras sexualitet och känslor.
Finns inget ska och inte ska, inte ens som kristen. Många människor har såna tankar om att bli utnyttjade, du är inte onormal på något sätt. Finns sidor på nätet där du kan läsa mer om sånt och prata med andra människor med samma tankar.