Forumet - Vill bli sjuk, fråga inte varför!

Vill bli sjuk, fråga inte varför!

7252 0 68
Hej! Jag hoppas jag får många svar på denna tråd!

Jag vill bli sjuk på datumet 1 September eller innan. Bara jag är sjuk den 1 September. Jag undrar om det är bäst att bli sjuk på riktigt eller fejka (tänker på ifall föräldrana tar tempen så är det inte bra att fejka.) Ifall jag ska fejka så ska det inte vara för komplecerat men inte för lätt heller!

Svara, snälla svara!

Tack på förhand
//Simon

Spana också in:

Jag säger! Lova att fortsätta med förslag! Jag är inte ett stort fan av att åka på klassresor! Hela klassen MÅSTE med ifall man inte är sjuk! Jag vill inte följa med! Har inget imot att sova borta med just klassresor har jag aldrig diggat. Vi ska iväg den 1 September så jag vill ha många förslag innan det! Så... nu var det sagt!
Vet dina föräldrar att du inte tycker om att åka på klassresa så kommer de att förstå vad du håller på med om du låtsas vara sjuk. Och att bli sjuk på riktigt är inte alls skoj om det är långvarigt..

Prata med mamma eller pappa istället och berätta att du inte vill åka.
Får jag säga en sak nu! Jag tycker vi ska hålla oss till ämnet här. Frågan var hur blir man sjuk? Inte att jag skulle bita ihop eller prata med föräldrana! Ifall ni inte skriver nåt som svar på frågan hur blir man sjuk så snälla låt bli att skriva det då! Hoppas ni fortsätter att svara på ämnet!

Tack på förhand
//Simon
pilen3:

Jag har det. Men jag HATAR inte klassresor och jag är inte riktigt på humör att följa med pga det läget jag ligger i nu.


Nej, det sa jag inget om heller. Men berätta bara hur det ligger till för dem så kanske de förstår varför du inte vill följa med.

Om det handlar om något du inte vill prata om med dem så kan du ändra det lite så det passar. Jag menar.. handlar det om kärlek så kanske du inte vill dra upp det.