Forumet - Vill byta gymnasium!

Vill byta gymnasium!

3849 1 15

Tja jag är en kille som är 16år jag har börjat gymnasiet nu och går första året. Jag har gått ca.9 veckor nu men vill byta gymnasium för att lärarna inte är bra och jag vill inte gå där. Jag undrar har någon av ni bytt gymnasium och vad gjorde er att göra det? Hur gjorde ni?   

ville byta efter 3v, min mamma kontaktade den skolan som jag ville börja på o pratade med rektorn. det var fullt hos dem, men sen slutade en 2v senare o rektorn ringde till oss. men då ville jag inte byta längre pga då hade säkert den klassen blivit bästisar redan. så tackade nej. men aa så gjorde vi.

lol tänk om man gått på polhem

Spana också in:


reben: ville byta efter 3v, min mamma kontaktade den skolan som jag ville börja på o pratade med rektorn. det var fullt hos dem, men sen slutade en 2v senare o rektorn ringde till oss. men då ville jag inte byta längre pga då hade säkert den klassen blivit bästisar redan. så tackade nej. men aa så gjorde vi.

lol tänk om man gått på polhem

Struntar de helt i att kolla 

BenjaminR: Tja jag är en kille som är 16år jag har börjat gymnasiet nu och går första året. Jag har gått ca.9 veckor nu men vill byta gymnasium för att lärarna inte är bra och jag vill inte gå där. Jag undrar har någon av ni bytt gymnasium och vad gjorde er att göra det? Hur gjorde ni?   
Gå till syven, rektorn, vägledningscentrum, ring den andra skolan