Forumet - Vill dö så himla gärna för orkar inte med livet längre

Vill dö så himla gärna för orkar inte med livet längre

1396 1 11
Mår svindålig typ konstant och vill verkligen dö 60 - 80% av min vakna tid. Ja jo just nu känner jag så och ser verkligen ingen mening med att leva längre. Känns som att alla ljuger för mig och att alla bara hatar mig. Allt jag gör är värdelöst och jag misslyckas fullkomligt i skolan. Bup har inte gjort det bättre alls och vet inte vad jag ska göra för ända vägen just nu känns som att somna för all framtid. Vill verkligen verkligen dö just nu

Kommentarer (13)

 1. Har också negativa erfarenheter av bup! :(( Har du inga drömmar och sådär? 

 2. De skrotades samtidigt som jag insåg att jag inte kommer bli mycket äldre

 3. få ett bra liv, välbetalt jobb, gifta mig osv... bar få ett liv. 

 4. Tyvärr delas bra liv inte ut till höger och vänster, få människor föds in i liv där de ej behöver lyfta ett finger osv. 

  Livet blir, vad en gör det till. Därefter spelar så klart viss yttre påverkan och tur in etc. Men utgångspunkten är väl i någon form logisk. 

  Vad tycker du om att ägna dig åt på fritiden? Har du några intressen du brinner för? Som du kan tänka dig att ta med dig till arbetslivet?

 5. inga intressen ingen kunskap. Har redan gett upp allt för jag vet att det är lönlöst

 6. Vad hade du för intressen förr? 

 7. dans, skriva, vara med kompisar, sjunka, musik i allmänhet, simma, spela, pyssla och typ läsa

 8. Hur har du det med vänner idag? 

 9. alla hatar mig precis som förut. Ingen förändring direkt. 

 10. Finns det något som ligger till grund för det? 

 11. ingen aning, är ful, jobbig värdelös och misslyckas med allt. Det antar jag. 

 12. Jag har varit exakt där! Hade en tid massa ''vänner'' men glömde helt hur bra vänner är. Jag har det fortfarande jobbigt även fast jag har ''vänner'' men det är klasskompisar man stel snackar med och inget mer.  Men för guds skull dra fram krigaren inom dig för vet du vad? det är vi som kommer på lösningar för vi måste. Du verkar inte ha gett upp helt eftersom att du skriver detta inlägg vilket är super bra! Och våga be om hjälp det är det läskigaste jag vet för man vill inte vara jobbig men det är så man kan må bättre. Är det något eller du bara vill prata om vad som helst så skicka ett meddelande!

Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det blir bättre. Då kommer du att vara glad att du inte dog.
Om du inte mådde dåligt, skulle du vilja leva då? Är det ångesten som hindrar dig från att leva eller är det livet som ger dig ångest?

Spana också in:

Du är ingen börda för någon mer än dig själv då människor vill hjälpa. Vi lever trots allt i ett samhälle med en omgivning bred av insikter, solaritet och välvilja(till en viss mängd). Försök ta vara det. Och som jag skrivit till dig tidigare: se livet som en resa med diverse stationer. Du försöker bemästra en för tillfället och med den reservationen sagd vill jag påstå att det kommer fler.
Du känner så just nu, men det betyder inte att det alltid kommer vara så. Du förtjänar verkligen inte att må såhär. Vad tror du skulle kunna hjälpa ditt mående?
Vad skulle behöva hända i ditt liv för att du skulle vakna upp imorgon och vilja leva?
Har du pratat med någon nära person, typ en förälder eller kompis?
asså på riktigt, det hjälper inte att ni säger att det blir bättre. Vill bara skrika för mår så sinnessjukt helvetes dåligt. Kan inte sitta still och kan inte sova. Det blir bara värre och värre med tiden. INGENTING blir bättre av att "det kommer bli bättre" för när man bara vill skrika ut av ångest så hjälper inte det ett skit. 
det kanske alltid kommer vara såhär. folk kan omöjligt veta att det går över.

ja, smärtan försvinner om du dör. på så sätt är det en lösning. det är inte korkat att tänka så.

jag tycker du verkar vara en vettig person som helst borde leva vidare.
Det enda du kan göra är att sluta bry dig och bara klara dig så bra som möjligt.