Forumet - Vill döda min bror

Vill döda min bror

1097 1 5
Ända sen vi var små har det vart problem med min lillebror. Han har retats och varit allmänt jobbig. Alltid klagat, slagits och haft konstiga prioriteringar. Han är snart 13 år men beter sig som om han vore typ 3 i vissa avseenden. Han vägrar äta, säger att den jättegoda maten mamma lagar är giftig och förolämpar alla i familjen när vi försöker prata med honom. Han har börjat samla och göra (han är väldigt kreativ) egna vapen, luftgevär och liknande. Ingenting farligt. Men han hotar hela tiden, hotar att han ska döda oss och liknande. Mamma och Pappa gick med honom till BUP, men det gjorde ingen skillnad. De såg inget fel på honom där. Han verkar ju normal bland andra (oftast). Alltid när vi ska göra något börjar han klaga på minsta lilla. Han säger att vi är elaka, att vi förstör och att vi är snåla/korkade/fula/orättvisa osv när det enda vi ber honom om är att vara trevlig. 
Jag orkar inte mer. Han är så jävla negativ, förstör minsta lilla glädjeämne och hotar hela tiden. Dessutom är han otacksam. Om vi åker på en resa som han har tjatat om länge, så hittar han genast något fel, något att klaga på. Jag pallar inte. Det gör så ont att se mamma och pappa försöka få honom nöjd, när det är bokstavligt talat omöjligt. Jag orkar inte med honom. Vad är det för fel på honom? Vad fan ska jag göra när det vissa dagar känns som att allt skulle bli mycket enklare om jag bara slog honom riktigt hårt i huvudet med en sten eller något? Hjälp?
Tycker att det du beskriver låter som någon typ av diagnos, t.ex autism. Jag känner igen alla dessa tecken då en av mina kusiner har just autism. Han sätter sig ofta på tvären och är ofta väldigt negativ, något han inte kan hjälpa eftersom han har en diagnos. Prata med dina föräldrar om det kan vara så. Han kanske då kan gå på en utredning och få den hjälp han verkligen behöver. Lycka till <3

Spana också in: