Forumet - Vill du att tjejen ska behålla tröjan/toppen på under sex?

Vill du att tjejen ska behålla tröjan/toppen på under sex?

7874 0 43

Frågan riktar sig till heterosexuella killar.

Vill du att tjejen ska behålla sin tröja på under sex?

EDIT: Jag skrev en fortsättning på det andra alternativet inom <>-tecken som försvann av logiska skäl jag inte hade i åtanke vid skrivmomentet.

Här är det kompletta alternativ två

Ja, eftersom att hon är oattraktiv på /valfri del av överkroppen/

Spana också in:

Jag är tjej och brukar inte tycka om att ta av mig helt på överkroppen alltid då jag har komplex över min mage. Efter att jag varit med någon ett par gånger kan det dock kännas lättare, men brukar vanligtvis vilja ha något på överkroppen tills jag känner mig helt bekväm.


BudoFlywhore:
Vene, själva känslan kanske att man inte ens kan vänta på att ta av sig tröjan innan man är på det. Måste man verkligen kunna utveckla sina smakpreferenser?
om skälet är att försöka variera och inte en kink, så brukar handlingen ses som en spännande idé av vissa skäl såsom dina.
jag är intresserad av fenomenet, om det faktiskt existerar eller bara är ett douche move, om det är vanligt och varför vissa gillar det. bad dig att utveckla eftersom att du kallade det för variation snarare än fetisch.
för att det är lite skumt att bara tjejen ska ha överkroppen täckt.
för att det är lite märkligt att 'utsättas' för.


ceka92: för att det är lite skumt att bara tjejen ska ha överkroppen täckt.
Om det känns bättre för dina hjärnbilder så kan jag erkänna att jag inte 100% av gångerna tar av mig t-shirten heller. Men ja, oftast är det av på båda, säger bara att det har förekommit! Och det handlar absolut inte om att jag inte har funnit tjejens i fråga kropp som attraktiv.