Aviseringar
Rensa alla

Vill du ha barn senare i livet?


Ämnesstartare

Mja som rubriken lyder, vill du ha barn senare i livet?.
Jag själv är en kille som snart är 19år och just nu (och jag har alltid känt så), känner att jag är inte intresserad av att skaffa barn med någon i framtiden. jag tycker typ att varför ska jag lägga min tid på ett barn? När jag kan använda den tiden åt mig själv eller min partner.(jag är singel XD... men ja, detta är ju framtids tankar) Och kalla mig inte självisk... för jag är jävligt omtänksam om andra.

Men jag gillar inte barn overall, jag tycker mest(eller typ alltid) att de är jobbiga, skriker osv. Jag själv var också så när jag var ett barn så det är inget konstigt men jaaa... vette fan.  Ni som tycker att nyfödda barn e söta. Hur kan ni tycka det? Eller vad är det som är "sött" på dem, jag tycker inte att ett barn e sött. Sedan typ om jag sitter på en restaurang och sedan så sitter 2 föräldrar med deras barn och så börjar barnet skrika... alltså då blir jag å gå bananas...

Vad är det ni tycker är roligt med ett barn? Eller att just ni ska ha ett EGET barn? Jag tycker inte det är intressant, så som jag känner just nu så kommer inte jag ha barn i mitt liv.

MEN självklart så kan jag ändra mig, jag kanske kommer mogna och då vill jag ha barn mer än aldrig. Men detta är just nu. 

Jag respekterar ALLA andra som vill ha barn, men detta är just mina tankar kring det.


   
Citera

Nej


   
SvaraCitera

Förmodligen 


   
SvaraCitera

Icke


   
SvaraCitera

vet inte


   
SvaraCitera

när man e typ 30-35 typ då är jag redo trorjag


   
SvaraCitera

Nä. Nu vill jag inte ha det senare i livet. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ni får ju gärna motivera era svar mer 😀


   
SvaraCitera

Tai Lung:
Ni får ju gärna motivera era svar mer 😀

är lite upptagen sådär o så


   
SvaraCitera

aa barn e ascoola. men vill bara vara sån 'varannanhelgförälder'. svårt det där. man måste bära dem typ hela tiden å får inte ens lov att tappa dem. hade aldrig funkat på heltid.

0UEnjPV.gif

YgmmAAG.jpg

barnHjärta


   
SvaraCitera

Ja men då ska det vara med rätt person..

En person som inte hatar mig en person som accepterar mig för den jag är och någon som jag kan älska utan att personen blir trött på mig...

Annars nej skulle inte bli en bra pappa passar mer som soldat


   
SvaraCitera
Draug

Det beror helt på, lyckas jag träffa en partner som är hälften så galen som jag kanske det kan bli aktuellt, men mycket beror nog också på om jag har ekonomi till att försörja samt att kunna skänka eventuell avkomma en värdig framtid. Det är många krav som måste uppfyllas och kan jag inte det sätts inga barn till världen. 


   
SvaraCitera

Jo men far skulle jag vilja bli, helst när jag är 28-35år, det är en bra tid att bli förälder på. Vill inte bli gammal och dö utan och ha barn och barnbarn, att kunna ha diskussioner och umgås med sina barn än att bara göra det med sin partner och kompisar tycker jag inte räcker.
Jag vet inte om det räcker som motivering men det är inte trevligt och vara ensam.


   
SvaraCitera

Vill uppleva en romantisk relation innan jag ens går i tankarna på att skaffa barn. Däremot kan det kvitta om jag gifter mig eller inte fast helst inte. 


   
SvaraCitera
time
 time

Jarå. 


   
SvaraCitera