Forumet - Vill du ha hjälp i Elektronikprylar och Telefoni? Skriv en beskrivande titel, ett beskrivande inlägg!

Vill du ha hjälp i Elektronikprylar och Telefoni? Skriv en beskrivande titel, ett beskrivande inlägg!

590 0 7
Vill du ha hjälp i Elektronikprylar och Telefoni?
Det finns ingenting som är så störande som att försöka hjälpa någon som verkligen gör det svårt - så det slutar ofta med att personen i fråga inte får hjälp, eller får hjälp väldigt segt.

Skriv en beskrivande titel
Titeln skall vara en kort sammanfattning av ditt problem! Har du problem med att din skärm visar fel färger, skriv det, inte »HJÄLP, viktigt, skynda!!!11one» - det gör inte att folk svarar snabbare. Det enda det åstadkommer är att folk som kanske skulle kunna hjälpa dig med ditt problem tycker du är jobbig och skiter i att ens läsa inlägget. Så, tips 1: skriv en bra
sammanfattande titel. Helst utan caps lock.

Ett beskrivande inlägg
Skriv vad ditt problem är, beskriv ditt problem, vad du vill ha hjälp med, vad du redan försökt och gärna med läsbar text.

Var trevlig, var inte kaxig, tacka för hjälpen!
Var inte otrevlig mot den som försöker hjälpa dig, det är bara korkat - riktigt utbota idiotiskt! Käfta inte emot med någon som faktiskt kan det där bättre än du, vad är poängen? Du tjänar inget på det, men du förlorar eventuell hjälp! Var inte kaxig het enkelt! Hett tips är att tacka för hjälpen sedan också!

Spana också in:

najs_bajs:

Jag har en Remotec Remote Master 560 och ska installera den på vår tv men bruksanvisningen e borta!! så alla koder för att installera kontrollen med e helt gone!!:( så jag skulle gärna vilja ha koderna.
Tack på förhand


Gör en ny egen tråd för ditt problem, här visas bara info hur du ska posta.