Forumet - Vill du skriva för Ungdomar.se?

Vill du skriva för Ungdomar.se?

8227 3 82
Har du en toppenidé du vill dela med dig av? Gillar du politik? Djur? Relationer? Vill du kanske bara få en krönika publicerad under ditt alias? Då har du chansen att få skriva för UM! 

Hör av dig med din text/din idé till [email protected]!

(Som fd storbloggare och som någon som då och då lägger upp artiklar och skriver för UM kan jag garantera att det är _sjukt_ kul och en chans ni inte bör gå miste om!)

Spana också in:


odödlig: är det ok med rasse skämt?
Nej, inte under några omständigheter. Glad

Jagvillboienhatt: Hade NiclasW fått publicera en faktaunderbyggd och saklig artikel om han skickade in en sådan?
Jag vet inte vad ni tror om mig/redaktionen, men så klart NiklasW och alla andra som vill ska få prata om relationer eller djurens rätt i samhället eller vad han nu vill. 

Naturligtvis publiceras inte något som bryter mot sajtens värdegrund.

Jagvillboienhatt:
Säger värdegrunden något om att man inte får publicera en faktaunderbyggd och saklig artikel, eller varför togs det upp?
Jag tog mig friheten att tolka ditt specifika utpekande av just NiklasW som en pik mot hans sympatier för Sverigedemokraterna, varpå jag påpekade att man får skriva om vad man vill så länge det inte bryter mot värdegrunden. Om du hade ett annat syfte så ber jag om ursäkt. Party

(Och det var kanske vettigt att påpeka det överlag med tanke på odödligs roligheter.)

time: Jag tog mig friheten att tolka ditt specifika utpekande av just NiklasW som en pik mot hans sympatier för Sverigedemokraterna, varpå jag påpekade att man får skriva om vad man vill så länge det inte bryter mot värdegrunden. Om du hade ett annat syfte så ber jag om ursäkt.
Var mest nyfiken på hur ni skulle ställa er till en text som genomsyras av högeråsikter, men som ändå hålls saklig och utan påhopp av något slag.