Forumet - vill få ett slut på oseriösheten

vill få ett slut på oseriösheten

120 0 24
en kille jag känner (som jag varit kär i för ett bra tag sen, å han var kär i mig med) snackar hela tiden om att vi ska ha sex ihop och "mysa" nästa gång vi ses ( vi bor rätt långt ifrån varandra å ses inte så ofta) fastän vi inte är ihop. skriver hjärtan o skit, säger gumman, älskar dig blablaa gör han också. litar dock inte helt på att han menar så mkt med det med tanke på att det eftersom vi inte setts på månader..'

till saken: jag är jätterädd att bli kär i honom igen, jag vill inte bli sårad, men jag vill inte vara bitchig mot honom heller för jag känner hans syskon. svarar rätt torrt ibland, eller skriver "haha" eller "jasså" när han försöker charma eller snackar om strul o sex, vi snackar ju mest på MSN. Alltså jag är inte lika på som han är.
Lite playervarning på honom kanske?

Vill iaf få ett slut på det här, för jag är seriös när det gäller sex och vill inte strula runt. Och jag vill att han ska säga mer rakt vad han tycker om mig. men hur konstigt/pinsamt blir det inte om jag säger "sluta vara så oseriös (är han det? det vet ju inte jag, kanske sårar honom) jag är en seriös tjej och jag har faktiskt ingen lust att strula runt med olika."

Sen vågar jag ju inte fråga om han menar att han älskar mig när han säger det. Hur kan han göra det när vi aldrig ses nästan? Kanske blir fööör seriöst då, och då blir det bara pinsamt nästa gång vi ses.

hur skulle ni ha gjort? vill ha honom som vän.
Eftersom ni inte setts på ett par månader så tror jag inte att han är kär i dig. Jag tycker det låter mest som att han är attraherad av dig [wink] och skulle vilja åt dig på det sättet, inget seriöst.

Jag känner igen mig i situationen. Har också varit med om det. Säg att du börjat träffa någon och att du inte längre vill ha de där kommentarerna, att de helt enkelt är jobbiga.

Du skulle ju iofs kunna fråga "är du seriöst med något av det du säger [wink]" innan.. Så får du veta [smile] Eller fråga rakt ut typ, om han verkligen är seriös när han säger att han älskar dig eller om han bara är attraherad av dig.

Svajigt inlägg detta känner jag. Hoppas du förstår vad jag menar iaf [bigsmile]

Spana också in:

Nortexius:

Han säger att han älskar henne och att han vill vara med henne för evigt, för att han är kåt?


Han har inte sagt någonting om att vara med henne för evigt :p (enligt informationen vi fått i tråden)

och ja, klart han vill knulla. Ska man nobba folk för att de vill ha sex med en? [tard]
Säg till honom att han inte ska säga saker han inte menar, t.ex "jag älskar dig". Till slut får det liksom ingen mening.
kinda.
Du får nog vara ganska rätt på. Har en kille som bara vill ha sex med mig. Men jag leker lide med honom på avstånd. Lide får han ju kämpa liksom. Om det ens blir ngt.
Anyways, gå rakt på. Strunta i om du kanske sårar honom för gillar han dig så förstår han vad du menar.
Srbija:

Hur gammal är du egentligen? Att ens fortsätta skriva med honom låter lite desperat.


17. anledningen till att jag ens snackar med honom är väl att jag har varit intrersserad av honom förut, väldigt mycket. och jag vill att han ska vara seriös, men jag är inte säker och jag litar egentligen inte helt på honom. har ju känt honom sen jag var 7. och det har alltid funnits lite intresse mellan oss. känns inte som att han bara är kåt.
fast det kanske han är.... åå jävla kille

hoppas väl mest att han ska vara som han var förut antar jag, fast det är ju dumt.


sweetOrange:

Du får nog vara ganska rätt på. Har en kille som bara vill ha sex med mig. Men jag leker lide med honom på avstånd. Lide får han ju kämpa liksom. Om det ens blir ngt.
Anyways, gå rakt på. Strunta i om du kanske sårar honom för gillar han dig så förstår han vad du menar.


jo jag har väl också betett mig lite såhär mot honom. kan tänka mig att han inte fattar vad jag vill heller, för jag spelar nog ganska kall. Men det är ju som sagt bara för att jag är rädd att bli sårad.

tack för alla råd förresten!
förresten om jag nu säger : "är du seriös med något du säger? som "jag älskar dig gumman"?annars tycker jag att du kan skippa att skriva det överhuvudtaget"

om man ska se det från han synvinkel nu; verkar inte det som ságt FÖR seriöst? typ ååh älskar du mig tills döden skiljer oss åt??? för så menar ju inte ens jag. Då kanske han tänker "älskar jag henne?". Älska är ju ett väldigt starkt ord? Och vad svarar man då?

jaaa ni fattar. allt blir väl typ gravallvarligt då?