Forumet - Vill få tillbaka honom!

Vill få tillbaka honom!

145 1 5
Hej! Jag har ett väldigt stort problem.. Jag och min kille hade varit tillsammans i 15 månader när han helt plötsligt gör slut.. När jag frågade varför han gjorde slut så säger han att han bara inte ville vara tillsammans längre, vilket är konstigt för bara i fredags verkade han hur kär som helst i mig.. Nu har jag fått reda på att han dumpade mig för en tjej han träffade i fredags. Alltså har dom känt varandra i fyra dagar och han väljer att dumpa mig bara för henne. Nu har det gått tre dagar sen vi gjord slut..
Jag vet att han fortfarande har känslor för mig så hur ska jag få tillbaka honom, älskar honom så innerligt och kan inte tänka mig ett liv utan honom.. Så snälla hjälp mig, vad ska jag göra?
Har en kompis som var tillsammans med sin tjej i 3 år men han blev dumpad av sin tjej på grund av att hon träffade en kille som hon fastnade för direkt. Nu har de varit tillsammans i typ 3 år.. Så liksom, det händer att man bara träffar någon annan sådär och fastnar direkt. Jag tror att det är smällar man får ta.

Om jag var du skulle jag låta honom vara och försöka att inte sitta och fördriva min tid med tankar så som "jag vet att han fortfarande har känslor för mig". Det spelar ändå ingen roll om han inte visar dem?

Spana också in:

juuuicy:

Nu har jag fått reda på att han dumpade mig för en tjej han träffade i fredags.


Sägs att killar dumpar för att de hittar någon ny intressant, medan tjejer dumpar när förhållandet inte känns lika bra längre.

Alltså kanske han bara hängde kvar i ert förhållande för att han tänkte 'varför inte' till hon dök upp.