Forumet - Vill färga blondt

Vill färga blondt

842 0 29
Hej :)

Jag vill verkligen ha blondt hår annars dör jag! är trött på mitt urfula sandréfärgade hår. Dock finns det ett problem, jag har svarta ögonbryn och vet inte hur dant de skulle funka till blondt, det känns för onaturligt och jag vill inte bleka! vad tycker ni? och får man tillbaka sin naturliga ögonbrynsfärg efter ett tag eller måste jag alltid ha brunt/blonda ögonbryn om jag bleker de?

Sedan undrar jag om man ska bleka håret först och sedan lägga på en blond färg eller hur gör man överhuvudtaget? är det möjligt att göra på något annat sätt? Jag vill inte riskera att få sånt pissgult hår...

Bilden visar exakt så som jag vill ha det :D

Ni är guld om ni svarar :)

the_invasion_movie_image_nicole_kidman_s.jpg

Spana också in:

tja jag skulle nog bleka det, min kompis kör alltid på avfärgning men det är ju olika på ens hår. jag är sandré naturligt men med röda pigment, så kör jag avfärgning blir jag superorange.

har du dock inte det så ska det nog gå bra med vilket som, däremot; blir håret gult säger folk att askblont ska ta bort det gula. (gjorde mitt orangea gult istället ehhh) det finns riktigt ljusa, fina askblonda färger.

annars kan du bara bleka det en gång till så försvinner det gula till slut. sen kan du antingen låta det vara efter blekningen eller köpa en blond färg och hä i, så blir det nog jättebra. [bigsmile] du har ju en bra utgångsfärg också.

det är ju inte som svart eller rött som kan ta ett jävla tag.

framtidstron är död:

färga dom ljusbruna, svartbruna ögonbryn och blont hår är fult


[y]