Forumet - Vill gå ner i vikt fort!

Vill gå ner i vikt fort!

1051 0 16

Spana också in:

saarzkarlsson:

Någon som har tips på hur man går ner i vikt fort?


Att gå ner i vikt fort är inte hälsosamt. Du löper dessutom risk för att gå upp kilona du förlorat, plus ett par extra, om du inte tar det i lugn och saklig takt. Behöver du verkligen gå ner i vikt? Och varför vill du göra det?

Det bästa tipset jag kan ge är att äta som en normal människa gör, minska inte på maten. Ta långa sköna promenader så ofta du orkar och drick mycket vatten.
saarzkarlsson:

Därför efter cancern så gick jag upp drygt 7 kilo på bara nån månad Och nu har jag gått upp mycket mer.


Har du cancer fortfarande? Alltså, med det menar jag att får du fortfarande behandling för den?

Om det är så, så tycker jag, helt ärligt, att du ska låta din kropp få ha några kilon extra. Det kan du unna den. Att bli kvitt cancer kräver mycket kämparglöd, och kroppens signaler brukar vara ganska klara. Din kropp kanske behöver lite mer stuss för tillfället, det behöver inte vara en dålig sak. Fokusera hellre på att bli av med cancern hellre än noja över hur du ska tappa kilon du lagt på dig. Livet är större än bantning.
timeisrunningout:

Har du cancer fortfarande? Alltså, med det menar jag att får du fortfarande behandling för den?


Ja det har jag, och ska snart opereras igen. Men doktorn säger att jag kommer bli frisk fort och att allt är okey och det är bra osv. Men jag menar inte att jag vill gå ner ivikt just NU , tänkte mer på när jag är kvitt cancern så vill jag nog tappa några kilon.farbror gugge:

var det inte du som hade cancer nyss?


yes that's me.