Forumet - Vill gå ner i vikt, hjälp!

Vill gå ner i vikt, hjälp!

1921 0 28
Jag vägde ca 41-42 kg och var ca 158cm lång, sen så gick jag upp till 45-46 helt plötsligt...och nu vill jag så gärna gå ner till 40 eller strax där under!

Så hur mycket ska man äta för att gå ner ca 1kg i veckan?
Hur åt ni som har erfarenhet?

Mår så himla dåligt när jag ser mig själv. :(

Seriösa svar endast, tack på förhand! :)

Spana också in:

''jag är så tjock, jag ser revbenen på mig'' .. Jag tycker självklart att du ska må bra och trivas med dig själv fast att väga 40 pannor kan inte vara hälsosamt eller skönt för dig själv men jag kan ge dig några tips som kanske kan hjälpa dig och få dig i balans.

En bra balanserad kost är en av huvudprinciperna, ät mat en viss tid så att kroppen vänjer sig att ''jag är hungrig nu''.

Frukost, Istället för fil och flingor kan man äta havregrynsgröt med mjölk och lite sötningsmedel eller ännu hellre osockrade bär eller frukt. Det ger dig mer energi. Pålägg är också viktig, Gurka, leverpastej, paprika är bra.

''Vanlig mat'' Omelett, grönsakssoppa, fisk, sallad, ägg, keso..
Du behöver inte gå ned i vikt! Alla "nya" ideal som gör att vi mår dåligt.
Googla fram H&M:s gamla kalendrar (vad fan heter det? reklamblad?). Där var RIKTIGA kvinnor/tjejer som visade att man ska ha kött på benen också..

Orkar inte med er som har såpass dåligt självförtroende över er vikt? Alla oroar sig så mycket över sina kroppar att vi inte ens lägger märke till er andras.

Bättre att du tränar och bygger upp muskler istället.

[bigcheers]
Om du börjar så kommer det inte att bli kul senare. Har varit precis där jag också, och jag ångrar det så, så, sååå mycket. Jag förstörde min kropp, och jag lovar att du också kommer att göra det om du börjar/fortsätter att svälta dig själv. Det är jätte svårt att komma över det senare också, jag kämpar fortfarande.

41 - 42 kg till 158 cm är väldigt lite...

Det är absolut inte värt det.

Vill du ha fin kropp? : Ät hälsosamt, ät lagom och träna. Det är det bästa.
CherryPops:

Har varit precis där jag också, och jag ångrar det så, så, sååå mycket. Jag förstörde min kropp, och jag lovar att du också kommer att göra det om du börjar/fortsätter att svälta dig själv. Det är jätte svårt att komma över det senare också, jag kämpar fortfarande.


På vilket sätt förstörde du kroppen? gick du ner mycket i vikt, och
gick du upp det sen?