Forumet - Vill ha blek hy!

Vill ha blek hy!

2333 0 23
Hej! Är det någon som vet en naturlig och ''len'' foundation eller hudkräm eller liknande i blek nyans?
Vill ha hyn ungefär som Edward i Twilight. Är inte brun och inte blek nu, utan något imellan, produkten får gärna vara vänlig mot huden då jag tänkt använda den VARJE dag så teatersmink är inget för mig!.

Är otroligt supertacksam för svar.[bigsmile]

Spana också in:

tack Harpyja, men jag måste säga till Vincenco. Nehe om man inte kan sminka sig som skådisar så kan ju fan inte skådisarna ha sminkat sej heller.. Man måste väl förfan inte vara en världskänd make-up artist för att få vilket smink man vill ha? ..

Och till blodådra, Nej det är inte bara att ta vilken foundation som helst eftersom jag vill ha på hela kroppen och den måste ju fan passa min hy också. vill inte se ut som nån äcklig fjortis med helt fel foundation måste du väl fatta... SÅ NEJ! vilken foundation som helst funkar inte, då kommer det se helt fel ut, men jag tänkte om någon som har ungefärlig mittemellan hy som jag kunde ge mig tips på ett perfekt kräm av nåt slag. -.-
hejhoppls:

Nej det är inte bara att ta vilken foundation som helst eftersom jag vill ha på hela kroppen och den måste ju fan passa min hy också.


HEla kroppen låter ju jobbigt men då föredrar jag faktiskt den från FACE eftersom den lägger sig lite transparant och lätt på huden fast den ljusar upp. Det är inte en såndär fet jävel som de flesta bruna brukar vara.