Forumet - vill ha en kille

vill ha en kille

449 2 29

Spana också in:

snigel:

Hej jag är en 16 årig tjej och jag har i princip aldrig haft ett seriöst förhållande och alla killar runt om mig just nu är bara idioter. Tips på hur man kan hitta killar? Kanske är nån rolig kille som e intresserad av att snacka med mej?


rolig = 30cm slak?

i så fall är jag din man. [wink]
Dessi:

Aa, fattade de [crazy] Folk e skit[cheers]


HEUASHEUASH

Nej, men ärligt så finns det bra människor men att inse och hitta dem är svårt.. speciellt när det kommer till flickvänner.
Uppmärksamhet är som en drog som tjejer bara inte kan undgå... vart är alla tjejer som är originella och söta utan att behöva vilja ha uppmärksamhet från varje håll.. Varför svika ens nära pga uppmärksamhet? Uberkåthet? Uberbekräftelsebehov? Killar jagar tjejer, tjejer får mer uppmärksamhet och utnyttjar det till fullo och lever sina liv i den bubblan där dom är vackrast snyggast i allas ögon, sedan när ni står där 40år med hängpattar så vilka är det som egentligen skulle kunnat stå bredvid er, jo de som ärligt brydde sig... men dom är borta nu pga av era behov att kunna u9283432¤).
Trött, och ja hatar tjejer atm.
Aengslig:

Nej, men ärligt så finns det bra människor men att inse och hitta dem är svårt.. speciellt när det kommer till flickvänner.Uppmärksamhet är som en drog som tjejer bara inte kan undgå... vart är alla tjejer som är originella och söta utan att behöva vilja ha uppmärksamhet från varje håll.. Varför svika ens nära pga uppmärksamhet? Uberkåthet? Uberbekräftelsebehov? Killar jagar tjejer, tjejer får mer uppmärksamhet och utnyttjar det till fullo och lever sina liv i den bubblan där dom är vackrast snyggast i allas ögon, sedan när ni står där 40år med hängpattar så vilka är det som egentligen skulle kunnat stå bredvid er, jo de som ärligt brydde sig... men dom är borta nu pga av era behov att kunna u9283432¤).Trött, och ja hatar tjejer atm.


Ja, klart de finns bra människor. O ja, de e assvåra att hitta [cry]

MEN- killar kan oxå va allt de där. Dessvärre [tired] gäller bara att handskas me de jäklarna [bigcheers]

Nej, alla söker nog bekräftelse på att just DE e underbara. Vete fan vrf, men... Själv e ja sån att ja skiter i va folk tkr om mig[badgrin]