Forumet - Vill ha en pojkvän

Vill ha en pojkvän

3249 0 24
Vad är det för fel på det gamla hederliga gå fram och starta en konversation med någon på stan? Jag vet att vi bor i Sverige, men helt seriöst. Eftersom att du är 18, så är krogen alltid ett bra alternativ, fester, något café, eller något helt enkelt.

Internet funkar väl bra, men att mötas på riktigt på något sätt är garanterat en roligare berättelse för eventuella barn i framtiden än att höra internet.

Spana också in:


törnrosa99: Hej! Jag är en 18-årig tjej som verkligen vill ha en pojkvän. Längtar så efter kärlek och att ha nån att vara tillsammans med. Har ju sett så många filmer och läst böcker, bl.a. Twilight, och kärlek verkar vara det mest fantastiska som finns. Har ni några tips på var jag kan träffa en kille? Jag har tinder, men det känns som att många killar där bara är ute efter sex, och jag vill ju ha ett seriöst förhållande. Är väldigt romantisk haha. Alla säger att jag är jättesnygg och vacker, och jag är själv medveten om att jag ser väldigt bra ut. Så det borde inte vara några problem för mig att hitta nån. Men jag är oskuld och har aldrig ens kysst en kille, vilket känns lite jobbigt. Det beror antagligen på att jag länge varit blyg och inte haft så bra självförtroende, fast nu har mitt självförtroende blivit bättre. Jag vill ha nån som är snygg, omtänksam, romantisk, smart och såklart jättekär i mig Hjärta
Känner precis samma sak❤️ :)