Forumet - Vill ha en tjej - hur?

Vill ha en tjej - hur?

251 1 7
Hej, forum.

Har precis registrerat mig på denna sida med hopp om att någon kan ge mig tips eller svar. Min fundering är gällande hur jag kan få kontakt med tjejer. Jag ska snart sluta nian, har bra betyg, många vänner och har ganska fördelaktigt utseende. Mina fysiska attribut borde vara tilltalande då jag är närmare 190 cm lång och ännu inte färdigväxt ännu plus att jag har styrketränat till och från och ser därför rätt stark ut. Jag beskyller mig själv för att jag inte är så värst glad inombords eftersom att jag inte är tillsammans med någon och min önskan är då att bli tillsammans med en tjej.

Jag har inte svårt att samtala med det motsatta könet om det är en gruppdiskussion i skolan eller dylikt men när det kommer till att ta kontakt med dem privat så blir det allt svårare. Innan jag ens har tagit kontakt med någon så tar jag för givet att de tycker att alla andra killar är bättre och att det därför inte blir "någon över" för mig (vet inte hur jag ska förklara det men det är så det känna). Min förhoppning är att jag kan bli tillsammans med en tjej som jag kan lägga min energi på, att ha roligt tillsammans med men på samma gång kunna må dåligt tillsammans med. Jag tänker att jag ska ta nya tag när jag börjar gymnasiet och jag är verkligen intresserad av att höra era tanker och funderingar om min situation och hur folk som jag kan gå tillväga. 

Spana också in:


Skåneärbäst: finns många sätt du kan få kontakt med tjejer och många tycker att utseendet är det viktiga och andra tycker att personligheten är viktigast som t.ex jag du kan se ut exakt hur du vill är din personlighet jättebra då kan jag bli ihop med dig
Men att vara 1,90, vara stark och ha mörk röst borde väl ändå vara fördelaktigt för att de över huvud taget ska vilja prata med mig?
Alltså, några grejer.

Utseende är inte alls så viktigt som en kan tro. Det viktigaste är hur du behandlar dina medmänniskor. 

Men den springande punkten här är att det inte känns som att du vill ha en speciell partner, du vill bara ha en partner punkt. Jag har känt så otroligt många såna killar. Såna som ofta inleder med att de har diverse fysiska attribut och därför borde ha lätt att attrahera tjejer. De fastnar liksom i det tankesättet, som om man förtjänar att få en tjej för att man ser stark ut, inte för att man är kär i någon, är en snäll människa och någon blir kär i en tillbaka. Hursomhelst, det märks när någon är ute efter en partner bara för att ha en partner och inte jagar en specifik person han är kär i. Skippa planerna på partner tills du träffar någon som känns rätt för just dig. En flickvän är inte lösningen på några problem du kan tänkas ha.