Forumet - Vill ha era åsikter här..

Vill ha era åsikter här..

151 0 19
Okej, tjenare jag är 15 år gammal och har lyssnat på eminem så länge jag kan minnas, mina storebröder är stora fans av rap och det var dom som introducerade mig till all rap musik vid en ung ålder. Eminem är den mest gillade personen på facebook och den bäst säljande artisten genom tiderna men är det någon annan hardcore fan här som faktiskt tycker att recovery är SKIT?
Jag älskar eminems alla låtar fram till Recovery, det känns som att han har bytt ut allt som gjorde honom till Slim Shady mot den tråkiga 40 åring han alltid gjorde vad som helst för att inte vara?
Vill ha era åsikter på Eminem genom tiderna och hans "nya" skitgnälliga album.
P.S ge gärna samma åsikter på Lil Wayne som var exakt samma sak, om ni lyssnar på honom nu är han en autotunande newschool unge men förr i tiden när han gjorde allt med Baby/Birdman (2002) var han fan galet bra! [cute][cute][cute]
godden:

mest gillade personen på facebook


Lady Gaga har mer [zzz]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Nintendo:

osv.


Beethoven vs Bieber är så jävla bra [love][love]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Slumpartad:

Lady Gaga har mer [zzz]


Tar tillbak det. Wiggern hade tydligen mer [party]

Spana också in:

Tycker Recovery är fet-galet bra. Relapse var ett skämt, det har han till och med sagt själv. Men den senaste plattan är hans comeback, hans recovery från skit i privatlivet, kind of. Tycker den är awesome (inte bara de där sönderspelade top 10-tracksen).
Han leker med orden,
t.e.x "now I get to watch you leave out the window, guess this is why they call it window pane (pain).
osv. Gillar det.
godden:

och den bäst säljande artisten genom tidern


Nej.
Micheal jackson, sinatra, crosby, abba, cher, queen, led zepelin, madonna, elton john, iron maiden, guns and roses, depeche mode, springsteen, deep purple, bowie, ac/dc, aorosmith, Dylan, billy joel, beach boys, the eagles, kiss, metallica, u2, thw who, listan fortsätter och alla har de sålt mer.