Aviseringar
Rensa alla

vill ha kk!! är det något att förerda?


Ämnesstartare

é en vanlig småkåt kille som vill ha kk! är de någon att rekomendera??[crazy]


   
Citera

Berit har jag hört är jävligt bra.


   
SvaraCitera

har hört att man får aids om man har kk.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har hört att det är svårt att få det att fungera utan att endera parten till sist får känslor för den andre. Dock tror jag detta beror på att många försöker vara KK när den ene inte är intresserad utav ett förhållande men vill ha "nånting", alternativt när ett förhållande tagit slut.

Det bör ju garanterat inte vara omöjligt och om man hittar rätt person är det säkert grymt.

Personligen tror jag inte jag skulle palla den typen av förhållande - vill inte ligga med människor jag inte tycker om och om jag tycker om personen och dessutom ligger med denne tror jag det är väldigt lätt att utveckla starkare känslor.


   
SvaraCitera

Tror inte man kan ha en och samma KK en längre tid, av de skäl penstrokes nämnde. Det skulle isåfall vara om man kan hitta någon man finner intellektuellt ostimulerande, utan att vara motbjudande, men som ändå är attraktiv - sådana människor är dock inte sådär jättevanliga, då åtminstone min erfarenhet är att de flesta korkade människor tenderar att ha motbjudande personlighet i stort.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, men å andra sidan är det jäkligt svårt att få tag på en, du kan däremot ha lättare att få tag på en brud ifall du har kontakter och ni är kompisar eller något.. Dessutom måste tjejen i fråga ha samma känslor för dig när det gäller att bli KK


   
SvaraCitera

ragga lite på brudar här på um, borde finnas någon som passar dig i kåthet[wink]


   
SvaraCitera

Ensamvargen:

har hört att man får aids om man har kk.


   
SvaraCitera

vet_inte_vem:

é en vanlig småkåt kille som vill ha kk! är de någon att rekomendera??[crazy]

Skaffa dig ett liv där du går framåt ett steg varje dag istället för bakåt. Det är en livsstil som skapar många dörrar öppna, där fina tjejer blir intresserade av att ha dig som kk.

Själv tror på monogami (ha en tjej) och inte på kk även om personer jag ser upp till har en tjej och sedan har typ 2 kk öppet i deras relation. Men det är väldigt svårt för dem, då tror jag pga. det är känslor inblandat.

Men upplev själv vad du tycker. Sedan om du bestämmer dig att skaffa en kk, berätta om din erfarenhet här på UM om hur det var att ha en knullkompis.

Vill du ha mer tips så pma mig.


   
SvaraCitera