Forumet - vill ha kk!! är det något att förerda?

vill ha kk!! är det något att förerda?

362 0 8
Har hört att det är svårt att få det att fungera utan att endera parten till sist får känslor för den andre. Dock tror jag detta beror på att många försöker vara KK när den ene inte är intresserad utav ett förhållande men vill ha "nånting", alternativt när ett förhållande tagit slut.

Det bör ju garanterat inte vara omöjligt och om man hittar rätt person är det säkert grymt.

Personligen tror jag inte jag skulle palla den typen av förhållande - vill inte ligga med människor jag inte tycker om och om jag tycker om personen och dessutom ligger med denne tror jag det är väldigt lätt att utveckla starkare känslor.

Spana också in:

Tror inte man kan ha en och samma KK en längre tid, av de skäl penstrokes nämnde. Det skulle isåfall vara om man kan hitta någon man finner intellektuellt ostimulerande, utan att vara motbjudande, men som ändå är attraktiv - sådana människor är dock inte sådär jättevanliga, då åtminstone min erfarenhet är att de flesta korkade människor tenderar att ha motbjudande personlighet i stort.
vet_inte_vem:

é en vanlig småkåt kille som vill ha kk! är de någon att rekomendera??[crazy]


Skaffa dig ett liv där du går framåt ett steg varje dag istället för bakåt. Det är en livsstil som skapar många dörrar öppna, där fina tjejer blir intresserade av att ha dig som kk.

Själv tror på monogami (ha en tjej) och inte på kk även om personer jag ser upp till har en tjej och sedan har typ 2 kk öppet i deras relation. Men det är väldigt svårt för dem, då tror jag pga. det är känslor inblandat.

Men upplev själv vad du tycker. Sedan om du bestämmer dig att skaffa en kk, berätta om din erfarenhet här på UM om hur det var att ha en knullkompis.

Vill du ha mer tips så pma mig.