Forumet - vill ha mitt ex

vill ha mitt ex

1692 0 19
vad ska jag göra? efter några månader tillsammans gjorde min pojkvän slut i fredags (2 dagar sen) eftersom han inte har kvar några "sånna" känslor för mig längre. grejen är att vi har gått igenom massor av problem majoriteten av vårat förhållande, till exempel att jag har svårt att prata om mina känslor, efter det har det gått fram och tillbaka och det har varit väldigt tyst mellan oss i slutet av förhållandet. grejen är att jag vet att jag älskar honom, och jag vet att han älskar mig med, egentligen. vi har bara tappat bort det i tystheten (eller låter det vettigt?) [crazy] iallafall så vill jag ha honom tillbaka. bara honom. hur fan ska jag göra? han är en underbar person, men jag kan inte vara "bara" vän med honom..!

/josse

Spana också in:

Det kan ta flera månader att glömma bort en kille. Jag gjorde slut i stort sett idag (inatt egentligen) för att han sa att han gillade någon annan. Han lovade mig att stanna med mig länge och att han aldrig skulle såra mig men det gjorde han. Bättre att man är seriös än att leva i en lögn. Men det är jobbigt när det är slut mellan ett fint par. Det är det.. och det är svårt att glömma en speciell person som sådan. För mig tog det några veckor, men flera månader att glömma helt då man inte har känslor för eller så lider man i flera år av att man alltid kommer ha kvar känslorna för en. Dock går jag i samma skola som honom och det är RIKTIGT plågsamt då.
josefine:

jag går i samma skola som honom.. känns som de kommer bli jättekonstigt nu. fan alltså. kan ni inte vara lite positiva och ge lite konstruktiv kritik eller något? haha =P
hjälp mig lite istället ! =P


Men vi försöker hjälpa dig. Han kan ju inte rå för att han tappat känslor för dig. Det gör väl alla när man inser att man inte är som gjorda för varandra. Men om ni väntar och avbryter kontakt och sånt, så kanske han får tillbaka sina känslor för dig, eller så kanske han gillar någon annan men inte vågar berätta? Jag vet inte...
Min syster har upplevt något sådant..

Hon och hennes pojkvän gjorde slut för att hans känslor hade svalnat och min syster deppade ihop under hela sommarlovet. Det var inte så särkilt roligt för oss som försökte få henne på andra tankar, men vad gör man inte..? Iallafall.. båda två går i samma skola och när skolstarten väl satts igång så började min syster och jag umgås med några killar som går i samma klass som honom och då fastnade både jag och hon för två killar. Men min syster insåg att hennes ex blev påverkad av detta - det vill säga svartsjuk - och då tog hon det till sin fördel.

Efter ett tag började hon och hennes ex ta upp kontakten igen och de har också en sådan relation där det inte fungerar att bara vara vänner. Efter någon månad blev de tillsammans igen. De hade/har också vissa problem angående att han möjligtvis var lite för blyg för att visa sina känslor för henne inför andra människor.

Man kan väl säga att hon playade den ena killen för att få tillbaka sitt ex och hon lyckades. Tyvärr blev den ena killen väldigt förtvivlad men hon erkände för båda två vad hon gjort och var ledsen för det. Hennes ex tyckte det var elakt gjort av henne men nuförtiden är hon ändå god vän med den andra killen och hon är tillsammans med sitt ex - allt är som det ska vara..

Han börjar också bli mindre blyg och de lever i en gullig liten värld av rosa moln som jag bara avundas!

Min syster fick det hon ville ha genom fult spel - men gör det på ett snyggt sätt. Det här ska egentligen inte uppmuntras eftersom jag tror alla anser att det här är fel. Men i krig och kärlek är allt tillåtet och ibland måste man vidta vissa åtgärder för att lyckas.. Tyvärr..