Forumet - Vill ha ny frisyr! förslag?

Vill ha ny frisyr! förslag?

3186 0 17
sjukt less på mitt tråkiga hår, som MÅSTE plattas varje dag, jag menar det, MÅSTE! hur noga jag än borstar det, ser jag ut som ett TROLL sen, 10 minuter efter..det ser ut som att jag inte har borstat håret på 3 år.. :s
o ja...det är bara allmänt fult..så nästa vecka ska jag till frissan, och ska klippa mig, och nu vill jag ha en ny frisyr, så vad tycker ni jag ska ha för frisyr?

Image

jag ser ut som en platt drogad ful ko där, så jag va tvungen.. xd
men skiiiiitsamma, nu ser ni mitt FULA hår.

Spana också in:

dedär var inte riktigt..aa min stil helt enkelt, coola frisyrer, men inte min stil..Rihanna's frisyr är ju ascool, men, mitt hår som är lite lockigt skulle bli superfail..men men.
Funderar på att bara klippa lugg, och kanske slite kortare..jag hade hår till en dm över höften, sen klippte jag page, nu har det växt ut till under brösten, och jag vill inte klippa kort..jag vill spara ut långt igen... :)
Det finns ju hur många olika ansiktsformer som helst och man ska tänka på att alla inte passar i alla frisyrer. Även om du sett en grymt snygg frisyr på någon kändis kanske, så måste du själv innan du går till din frisör bestämma om den passar just för din ansiktsform.