Forumet - Vill ha sex!

Vill ha sex!

1948 0 11
Hej. Jag är en tjej på 17 år som varit singel i 8 månader nu efter ett långvarigt förhållande med mitt ex. Detta vill säga att jag inte haft någon sexuell fysisk kontakt med någon sedan jag och mitt ex gjorde slut. Jag börjar bli ganska trött på detta och är fett sugen på att börja ligga med någon, ja, som en kk ungefär (är absolut inte intresserad av att ha något seriöst med någon, bara sex), men hur gör man!? Är för liten för att gå ut på klubben och de ända killarna jag känner eller festar med är antingen för oattraktiva för min smak, upptagna eller typ vän med mitt ex. För cirka två månader sedan så var jag jättenära på att ligga med min nuvarande crush efter en fest, men det hände dock aldrig pga vissa hinder. Jag är jättesugen på denna killen men han är för komplicerad och typ helt out of my league. VAD SKA JAG GÖRA!?!?

Roloch: Det är bara att gå rakt på sak med den du önskar att ha en intim relation med, skicka ett meddelande eller om du är riktig modig så prata face to face med den lyckliga. 
Ja jo, låter ändå som det mest rimliga kanske. Min crush vet ju mycket väl vad jag tycker om honom och han hade säkert legat med mig om jag tagit initiativ, jag vet att jag kommer att träffa honom på en fest näst, nästa helg, borde man satsa då?

Spana också in: