Forumet - Vill han fortfarande ha mig?

Vill han fortfarande ha mig?

494 0 50
Jag har ett litet problem jag har haft lite ångest över idag. Jag känner nämligen en kille, och de senaste dagarna har han kollat jättegulligt på mig och flörtat och så. Sen var vi på samma fest för nån dag sedan, då tittade vi jättemycket på varandra och jag skulle gå och leta reda på honom för att prata lite och så. Men sen blev jag ganska full och gick hem med en annan kille. Tyvärr råkade den första killen se oss gå och när jag träffade honom idag tittade han inte alls på mig på samma sätt och var lite kylig. Den andra killen är jättgullig också, vi ska träffas mer, men han har inte det där lilla extra som hos den första killen. Tror ni att den första killen vill ha mig fortfarande? Alltså som ett seriöst förhållande?

(Kan tillägas att jag o den andra killen har bestämt att vi inte ska säga något om att vi hade sex,utan att vi bara gick på en promenad när vi gick.)
Om han inte hänger på UM och läser den här tråden, så kommer du inte att få svar här.
PRAT​​A MED HONO​​M. Det är bara han som vet vad han känner och vill.

Själv skulle jag gissa på att han tycker att du är äcklig som går hem med andra killar, och ser dig som en slampa. Alltså ingen att satsa på när det gäller seriösa förhållanden. Du har gett intrycket av att inte kunna behärska dig när du blir fjortisfull, tror inte att det är en egenskap som uppskattas hos en partner.

Spana också in:

nessah:

Den andra killen är jättgullig också, vi ska träffas mer, men han har inte det där lilla extra som hos den första killen. Tror ni att den första killen vill ha mig fortfarande? Alltså som ett seriöst förhållande?


Men hur kan du vilja ha ett seriöst förhållande med någon du knappt känner ? [confused] Men alla har olika uppfattningar och jag pekar inte fingrar. Skulle jag vara den "första killen" och se dig gå med en annan kille så skulle jag också bli "kylig och tillbaka" då du som någon skrev : tog en fjortisfylla.

Men ta det lite lugnt och engagera dig och ta hans nummer och dra iväg ett sms och se vad som händer ! Finns inget att förlora och alla älskar bekräftelse - visa vart du står. Att du faktiskt vill lära känna honom bättre och det visar du bra genom att ta initiativet att leta upp hans nummer och smsa honom !
nessah:

Kan tillägas att jag o den andra killen har bestämt att vi inte ska säga något om att vi hade sex,utan att vi bara gick på en promenad när vi gick.)


Kan tilläggas att folk inte folk inte tror på "vi tog bara en promenad" for iväg med en killkompis och en kompis och hennes pojkvän från en fest och väckte en klasskompis till mig (som även är lillsyrra till killkompisen) och väckte ju även deras bror å satt där å pratade å umgicks..

Då vi kom tillbaks hade ingen märkt att min tjejkompis å hennes kille saknades, men att jag och killkompisen försvunnit hade blivit största samtalsämnet på festen och är inte helt 100 att alla tror på att vi bara for och väckte dom..

Men tillbaks till frågan, själv skulle jag bli grymt osäker om någon jag raggade på (och som raggade tillbaks) skulle gå iväg med någon annan och personen i fråga skulle bli starkt playerstämplad och jag skulle ha mycket svårt att lita på han

Men du har ju inget att förlora, försök lära känna killen mer tillslut kanske han litar på dig och då kanske det kan bli något!