Forumet - Vill han ha henne?

Vill han ha henne?

217 0 15
En tjejkompis till mig fick besök nu i helgen av en kille som åkt 50 mil för att hälsa på henne. Hon skrev detta mess till mig igår för att hon vill ha honom, men är blyg och vet inte vad hon vill. Avgör: vill han ha henne?

"Nu ger jag upp! Jag förstår ingenting och tar det som ett nej! Jag försökte allt, idag gick vi på marknad, så puttade han på mej, sen sträckte/räckte han random fram sin hand och då tog jag det som gimmi five och sen sa jag: eller vad? [shake] Och då svarade han: ja.. hehe.. jo det var det! Sen under filmen så låg jag med mitt huvud i hans knä och så sa jag att jag kunde flytta på mej men han sa nej. flera gånger sa han: nej, jag vill inte! Sen petade han på mej helt random med sitt finger och höll kvar sin hand.. Sen nu när vi skulle gå och lägga oss så gick han in i sovrummet utan att säga godnatt, fast tydligen hade han sagt det 2 gånger till mej utan att jag hört eller reagerat.. Så vi gick efter, och flummade och så satte han sej på sängen efter ett tag och så klappade han på sängkanten och sa: kom och sätt dej här, Elin! Sen så när vi skulle gå så sa han: amen, vi tar en kompis kram.. Och han sa det två gånger, sen finns det andra grejer som har hänt men... och när vi spelade poker satt han och blinkade massa åt mig... Jag ger upp nu iallafall"

PS. Hon läser denna tråd, så ni kan ju berätta för henne vad ni tycker.

Spana också in:

Jag skulle gissa på att han "vill ha henne". Han verkar ju tydligen ha gjort en massa små saker, som att putta och peta på henne lite då och då. Sånt brukar ju vara lite typiskt när man vill komma nära (och att kittlas!). Sen att han säger "kompis kram" är väl förmodligen för att han är blyg då. Han vågar kanske inte helt spontant göra det för att han själv är osäker på vart han har henne eller i rädsla för att hon ska dra sig undan.[y]