Forumet - Vill hon bara ha min uppmärksamhet?

Vill hon bara ha min uppmärksamhet?

535 0 2
Det finns en tjej i min klass. Jag o hon har haft lite smått kontakt. Ibland brukar vi gå till bussen tillsammans med hennes tjejkompisar. Men sen förra lördagen så började vi prata mycket sen har vi pratat varje dag sen dess. Men idag så skickade hon en snapp på en random brud o frågade om jag tyckte den bruden va snygg och då sa jag "fett snygg" och då sa hon "som jag" och jag sa bara nepp.
Sen sa hon "Men jag är inte ful iallafall" och sa bara "Um...jo". Vill bara säga att jag har skämtat med henne förut när hon frågade mig om jag tyckte hon var snygg, men då blev hon aldrig sur!? Det var där hon blev sur på mig o sa "bry mig inte vad du tycker" och jag sa bara "Okej, bry mig inte" och då svarade hon inte. 2 minuter efter så skrev jag "du vet väl att jag bara skojade, du är jätte söt" och då svarade hon "Jag skojade bara, jag bry mig visst vad du tycker. Tack dsm babe". Men PROBLEMET är hon blev aldrig sur när skojade förut om det. Vad jag hört är om någon vill bara ha din uppmärksamhet så pratar den BARA om sig själv. Men vi kan prata om mig, men det är mest om hon typ. Så det därför jag tror att hon vill ha min uppmärksamhet. MEN förra veckan frågade hon om vi kunde umgås, och ja sa att jag är upptagen hela veckan. Och hon skulle åka till kreta o va där tills på fredag. Så vi bestämde att vi träffas på fredag. Men igår frågade jag henne när hon kom hem (Det var innan vi bestämde) och sa på fredag och sa bara okej. Men då skrev hon "då kan vi ses eller hur?" och sa bara självklart. Men jag tror fortfarande att hon vill bara ha min uppmärksamhet för hon brukar säga jämt till mig "Jag är bäst, eller hur?" eller "visst är vi bffs?" eller något liknade. Hon kan vara lite små egoistisk, men hon kan ge mig komplimanger också då o då.
Tror ni att hon gillar mig eller vill hon bara ha min uppmärksamhet? Förlåt om texten blev rörig, det va lite svårt o förklara.

Inga kommentarer

Senast ändrad 5 Jul 2015, 17:52 av TheUnknown
Tråden har 2 svar. Sortera efter: