Forumet - Vill inte gå till UM

Vill inte gå till UM

2378 0 47
Jag har haft ont i snippan i mer än ett halvår, till och från. Det kommer alltid när min pojkvän varit här, men även ibland när han inte varit det.

Smärtan är i stort sätt outhärdlig när den väl kommer, ibland svider det bara som en molande värk men när det bryter ut så kan jag inte röra mig och det trycker mot blåsan hela tiden, men jag kan inte kissa mer än kanske tre droppar åt gången. Trots att jag hela tiden är kissenödig och det bränner när jag försöker kissa.

Den här gången var det dock värre; tre dagar efter pojkvännen var här fick jag skitont igen och det kändes och såg ut som om jag var helt svullen mellan benen. Kunde t.o.m se en kula som jag kanske inte sett innan, men vad fan vet jag hur jag ska se ut egentligen.

Jag har varit hos doktorn en gång och fick antibiotika, då jag trodde att jag hade urinvägsinfektion. Det gick bort efter ett tag då, som det gjort de andra gångerna jag inte tagit antibiotika också.

Vad fan kan det vara? Jag har slutat sitta ute så mycket när jag röker, ifall det är så att jag får urinvägsinfektion av detta.

Heheheheheheheheheheh dör snart.

+ Jag har dessutom ibland smärta i ryggslutet och långt ner på magen, som mensvärk.

Spana också in:

BLODÅDRA:

Är det farligt att gå med klamydia länge? Varför har du ont?


Kan vara, man kan bli steril. Jag har ont vet inte varför men kommer också ofta efter att jag har haft sex och blir irriterat, också det du säger med att man vill kissa hela tiden. Och jag´har testat mig för klamydia och sånt...
BLODÅDRA:

Okej. :/ Tycker inte du det är jobbigt att ha ont? Jag dör typ.


jo men jag har kommit på ett trick mot kissinödigheten som inte är kissinödighet. man ska dricka mycket vatten kanske över en liter och sedan går det lätt att kissa igen. sedan brukar jag gå till gynekologen och gnälla med jämna mellanrum och få skojiga recept.
Bluff:

Nä. Jag har ingen jag knyllar med nu heller. Det kommer tillbaka ändå.
Jag hittar inte boven, jag brukar inte ens plantera arslet på kalla ytor. Börjar bli drygt nu


Skumt.
Lounge Act:

Vilka ppiller äter du?


Neovletta

Beckychu:

Maybe it's blåskatarr. Då svir det som in i helvete när man pissar eller pillar där nere. Hade det när jag var liten.


Vad är det? :s
BLODÅDRA:

Neovletta


ÅH JAG ÄLSKAR ATT VARA BESSERWIESSER [love][love][love]

JAG VET VAD DET ÄR!!! det är ppillrerna! jag hade EXAKT samma problem. och det där att det kom till och från, men mest när du är med din pojkvän. och det gör ibland helvetiskt ont efter sex? pissandet är hemskt.

käkade också neovletta, och så gick jag till UM och hon sa att vi skulle prova att byta ppiller. varför i sjutton man får sådanna problem av neovletta har jag ingen aning om, men jag fick det iaf. för när jag bytte till cerazette så slutade problemen upp! nu blöder jag 24/7 istället [y]