Forumet - Vill inte ha en relation just nu!!!

Vill inte ha en relation just nu!!!

439 0 15
Hej, jag har ett litet problemo!! det är så att jag jobbar på en fabrik vars det finns olika avdelningar med olika arbetsgrupper. Och nu är det så att det finns en tjej som jobbar där på samma fabrik, och Och vi har inte haft någon kontakt i princip förutom då vi behövt prata med varandra om själva jobbet, då det måste funka mellan alla avdelningar där, och visst har man väll sett att hon småtittar på en och flinar mm, när man vänder på sig.
Och nu har hon börjat skriva sms, och frågat om vi kan träffas (göra något tillsammans) och så, och nu vet jag att hon inte är intresserad på kompisnivå utan typ vill ha en relation eller nåt!(är säker på det)
Och nu är det så att jag bara är 19år och har alldrig haft något förhållanden, och jag känner att jag inte vill ha det nu heller, typ först om 2-3 år först, alltså ta det lite senare i livet. och då undrar jag hur man säger det på bästa sätt utom att såra eller nåt sånt?, Alltså bästa dissen??? för än så länge har det ju bara kommit sms( inte träffats än).???? Så det borde väll inte var försent innan hon får allt för mycket känslor[shake][tard].
säg bara att du inte är intresserad och att du inte har något behov av det just nu. Det är det lättaste sättet att bli av med någon som verkar vara intresserad av än. Skicka bara som ett sms, och skriv att du inte vill att hon ska ta illa upp av det för du menar inget illa.

Spana också in:

ovningskor:

och det får ju inte vara nå osjyst så man inte kan prata med hon sen vad gäller jobbet.om man inte vill så vill man inte, då får hon acceptera det o hitta någon annan som vill ha ett förhållande. Säg bara som det är, att du inte är intresserad och inte har nått behov av det just nu, att ni bara kan vara kompisar, men att du inte vill något mer punkt slut. Var inte så himla feg..det är ju du som avgör vad du vill eller inte, ingen annan