Forumet - vill inte inte va tonåring vill va vuxen

vill inte inte va tonåring vill va vuxen

2046 0 18

Spana också in:


Tai Lung: Hellre är jag tonåring än vuxen, för då har man typ hela livet framför sig :D
Som vuxen blir du bara fulare, äldre, närmare döden osv :>
Man har alltid hela livet framför sig sörru. :)
Håller inte. Jag kan tycka att gamla blir vackrare på något sätt, mer jämlikt. Är man ung och ful är det ett helvete men är man gammal som gatan är det helt okej. ;)
Döden kommer alltid, ibland kommer den tidigt, vissa dör redan som barn andra dör riktigt gamla och däremellan. Dör man när man är ung är det bra mycket värre än som gammal (obviously), men ja som ung kan livet vara härligt, min ungdom har inte varit härlig.
Att vara sådär 18-19 år och även undre delen av tjugoårsåldern kan vara en jävligt jobbig ålder på vissa sätt tror jag, för då är man fortfarande tonåring/ungdom och de som är riktigt vuxna ser en på vissa punkter fortfarande som liten och tror därför att de vet mkt bättre, men samtidigt finns krav och förväntningar på att man ska förstå och klara av vissa saker som en vuxen. FörvirradShockerad
Att bli nervärderad på ren grund av att man är barn eller ungdom är naturligt. Men samtidigt har ni fördelen att era eventuella misstag är mer förlåteliga också.

Själv är jag 22 nu, och jag hade inget hellre önskat än att få börja om gymnasiet med den sociala kunskap jag har nu. Rent formellt är jag inte arbetslös då jag vikarierar som personlig assistent, men jag lever som en arbetslös. Alla mina vänner är arbetslösa eller går fortfarande gymnasiet, och vissa av dessa i sin tur umgås med rent ut kriminella människor.

Detta är något som JAG får ta skit för. Jag blir beskylld av både grannar och hyresvärd för att sälja droger för att jag ibland träffar människor som stundom gör det. Taskigt men sant.

Berätta nu hur det suger mindre än att vara lite längre från en oundviklig åldersdöd än de flesta andra och inte få göra oansvariga saker i den utsträckning man gärna vill.