Forumet - Vill inte såra någon och är därför ibland känslokall osv.

Vill inte såra någon och är därför ibland känslokall osv.

691 0 30
Är rädd för att någon ska tycka om mig mer än jag tycker om den.
Tycker om att bli omtyckt men vill inte att folk blir besatta av mig, vill inte få ett sådant ansvar... Är rädd för att såra pga. att jag inte tycker om personen tbx

Säger man till personen att ta det lugnt så backar den helt, vill ju inte det...
Relationer är så komplicerade, det svåraste som finns... Det som man aldrig kan sätta korrekta ord på. Snyft.

Sympatiserar du med mig?

Spana också in:

Sinister:

Det verkade som att du hade svårt att vara tydlig men vad du tycker om folk.


Va?

Har ett behov av att vara omtyckt av människor jag är gullig mot, liksom många andra, men tycker att en del (oftast personer jag inte lgger så mycket energi på/inte visarm ig intresserad av) kan bli smått beroende av mig och det finner jag som relativt obehagligt fårn gång till gång. De vill veta allt om mig m.m. och när man stöter bort dem blir man konfronterad och efter en lång diskussion eller dylikt så är man från och med den stunden lite ignorerad av personen/personerna.

Den största kärleken jag hittills fått under mitt korta liv är från personer som jag kanske haft stort behov av (rent undermedvetet) men som jag inte orkat/velat spendera tid med... Dessa personer har börjat ogilla mig på olika sätt för att jag betett mig otrevligt mot dem osv.
så får i princip brist på kärlek, vilket jag inte trivs med

Detta beror säkerligen på att jag dras till, för mig, "fel" personer... Personer som jag inte kommer överens med och som jag inte kan hantera...
Dberorpå:

De vill veta allt om mig m.m. och när man stöter bort dem blir man konfronterad och efter en lång diskussion eller dylikt så är man från och med den stunden lite ignorerad av personen/personerna.


Fick för mig att du drog dig för att förklara att du inte orkade eller ville spendera tid med dessa personer. Finner dock tråden, din tankegång och relationer över lag ganska förvirrande. Det framstår som lite klarare nu, dock.