Forumet - Vill inte simma med skolan

Vill inte simma med skolan

5867 0 72
Vad gör man åt det?
Har hört att man inte får simma på fritiden även om man ber personalen på badet intyga hur man simmat osv. - för lärarn påstår att man kan fuska fram sådant. Själv tror jag att det blir svårt att visa hur man klarar av livräddning, om man inte är med på lektionerna. Men... Finns ingeting som kommer få mig att vilja vara med och har ingen lust att få ogiltig frånvaro nu när jag missat ungefär varje idrottslektion... Vill heller inte att mina föräldrar ska bli inblandade i detta. Vill kunna komma överens med min idrottslärare men hon är väldigt sträng och jag känner att mitt argument är för svagt för att hon ska köpa det (mitt "argumet" är att jag inte vill...).

Help, please.

Spana också in:

Postorderhoran:

kafka har mens


[love]
men kan ju ej ha mens båda ggrna! och kan få in 2 tamponger t.o.m.[blush]

Blivande_japan:

3. försök göra en kompromiss av någon typ med din lärare


frågar ju om rååååååååååd kring det. vad ska jag säga?? kan man dra ti kuratorn och be henne intyga att jag vägrar...?! hatar gymnasiet.
Blitzen:

Häng dig


är för feg, kåt och kär.

OF 5:

ja det är ju halva grejen med att gå i skolan


[love]
framtidstron lever:

Nästa gång har du ägglossning. Om din lärare frågar varför du inte kan bada med ägglossning så håller du en liten föreläsning om de säregna slemklumpiga ägglossningsflytningarna.


Ooooh:D vadå så jag ska gå fram till henne och säga "du, nästa lektion har jag ägglossning!" eller ska jag maila henne "jag kom inte på lektionen för jag hade ägglossning mvh nilo"