Forumet - Vill jätte gärna träffa Emma Watson!

Vill jätte gärna träffa Emma Watson!

885 0 19
Jag är en grabb på 12 år som är förälskad (hehe) i Emma Watson och jag vill jätte gärna träffa henne! Problemet är att hon befiner sig inte i Svergie och jag tänker inte rymma hemifrån och flyg till England eller var hon nu är. Jag undrar ifall ni har några tips hur jag ska göra för att träffa henne (min familj kommer kanske åka till England i vår/sommar nästa år). Är det nån som kanske vet nåt ställe hon brukar gå till eller nåt som ni bara har hört [wink]

Jag vill gärna det här så jag skulle vara tacksam ifall ni vet nåt att ni skriver det! Skulle ju vara perfekt ifall ni visste att hon skulle till Svergie!

Mvh Simon

Spana också in:

pilen3:

Hur?


Har var i trollhättan och spelade in en film för inte så länge sen, jag och några vänner var i trollhättan då, och vi gick förbi hans 'hotell' bara för att se om vi fick se honom, han var ute och hängde med en liten folkcrowd och vi snackade en stund och bjöd ut honom till en krog i närheten (om det kunde kallas för det, och han drack typ noll) och hängde typ en timma innan han var tvungen att dra igen. Var asnice!