Forumet - Vill ligga med killar

Vill ligga med killar

646 0 3
Jag är en straight kille eftersom jag inte kan bli kär i en kille men som dock skulle vilja ha sex med en kille. För jag kan tycka att killar kan ha sex på ett väldigt skönt och avslappnat sätt, att man kan ha bra sex utan känslor inblandade att man istället tillfredställer bara varandras behov. Är det någon mer kille som tänker som jag (och kanske är intresserad) och har några tips vart jag kan hitta straighta killar som vill ligga?

Kommentarer (1)

  1. Avatar

    Jimmy heter jag är en kille vill suga

Tråden har 3 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Alltså, ens sexuella attraktion behöver ju inte stämma överens med ens känslomässiga attraktion. Du kan vara bi/gay utan att bli kär i killar. Sedan detta med att ha sex utan känslor inblandade, det har inte ett dugg med kön att göra. 
Jag kommer genast att säga att du inte bör använda det ofta. En fru är en fru, en älskarinna är en älskarinna, men det finns biverkningar och synliga upp till ett utslag https://www.andreasapotek.com (jag hade det), då dåsighet, slöhet verkade ta valerian. Kraschar i sängen med honom slutade, jag håller med, men missbruk inte livräddaren.