Forumet - Vill men vågar inte..

Vill men vågar inte..

1974 0 17
Tja, jag är en kille på 14 år som är väldigt musik intresserad. Jag skulle gärna börja sjunga i ett band men jag är alldeles för feg. Jag har ingen erfarenhet av att sjunga inför publik men tycker själv att jag låter okej. Kanske inte en sångare av högsta klass, men jag tycker inte att jag är usel. Jag är lite av en "rock" kille. Gillar FramingHanley (någon som hör hört dom ens?) och BulletForMyValentine (utom skriken, jag vill bara "sjunga" inga skrik) bland annat. Så..någon som har haft samma problem (inte riktigt vågat men ändå vill) men har vågat övervinna rädslan? Några tips?
~Tack på förhand, Albin [smile]

Spana också in:

Lejon_Kungen:

men har vågat övervinna rädslan? Några tips?


Jag känner igen känslan väldigt mycket. Jag var nog 13 när jag började sjunga i mitt första band och det kändes skitkonstigt, bara att sjunga när vi repade. Man känner sig så naken när man sjunger inför folk.

Men bara efter att vi repat 3-4 ggr så gick den känslan över. Det är bara att sjunga om du vill bli av med rädslan. Sen att sjunga live är också ett stort steg som kräver sjukt mycket mod, men när du gjort det (förutsatt att du känner dig nöjd med framträdandet) kommer det kännas grymt! :)

Men, innan du sjunger live kommer du ju att sjunga en hel del inför dina vänner, vilket kommer hjälpa dig mycket!

Lycka till!
patrick bateman:

låt folk du inte känner säga sitt för de är garanterat ärliga


För troll har vi ju aldrig hört talas om.

Jag skulle nästan säga tvärtom; lägg aldrig upp på youtube om du vill ha riktig kritik. Alla hatar allt på youtube, eller så är det okunniga idioter som älskar allt. Det är i alla fall min uppfattning![smile]
Tornapart:

Jag skulle nästan säga tvärtom; lägg aldrig upp på youtube om du vill ha riktig kritik. Alla hatar allt på youtube, eller så är det okunniga idioter som älskar allt. Det är i alla fall min uppfattning!


haha nejdå. kolla bara hur det gick för justin bieber. klart det finns folk som kommenterar seriöst på youtube men även om man får dumma kommentarer så spelar de ju inte lika stor roll som att bli dissad på riktigt
Tornapart:

Okej. Det hade jag inte velat en sekund. Jag är lycklig nu, och jag tror inte jag hade blivit gladare om jag varit rik och hatad.

Men det är lite off topic


jag är van vid off topic så det är lugnt

jag är också lycklig nu men pengar skulle gjort mig ännu gladare. världen får gärna hata mig så länge det inte är villig att mörda mig hat och så länge mina vänner och familj inte hatar mig

pengar är nice
patrick bateman:

jag är också lycklig nu men pengar skulle gjort mig ännu gladare. världen får gärna hata mig så länge det inte är villig att mörda mig hat och så länge mina vänner och familj inte hatar mig

pengar är nice


Antar att det är svårt att säga för oss båda om man inte upplevt det. Men omtyckt är jag hellre än rik, any day.

Sen tillbaka till subject så ser jag så sjukt många videor (är en sann youtube nörd) på folk som till exempel gör covers på folks låtar och som är så grymt dåliga. Och folk ger jättebra kritik hälften av gångerna.

Jag anser att man ska kunna lite för att kunna tycka. Visst, musik har mest med smak att göra, men om man älskar någon som sjunger helt falskt så tycker jag man är lite fel på det.