Forumet - vill på fest men vet inte hur

vill på fest men vet inte hur

3393 0 20
tjo, jo jag vill på fest men ingen i mitt umgängets krets håller påmed sånt och där jag bor är jag typ utstött så man får ju inte reda på när fester är och så..

men vill träffa nya människor och börja vara ung medans jag är ung ( som jag nämde ovan gillar inte mina vänner fester för de är typ blyga och gillar inte sånt ) så dåblir det att även jag sitter hemma och inte känner några nästan..

men någon som skulle kunna ge en lite råd?

Spana också in:

mittnamnvar:

tjo, jo jag vill på fest men ingen i mitt umgängets krets håller påmed sånt och där jag bor är jag typ utstött så man får ju inte reda på när fester är och så..men vill träffa nya människor och börja vara ung medans jag är ung ( som jag nämde ovan gillar inte mina vänner fester för de är typ blyga och gillar inte sånt ) så dåblir det att även jag sitter hemma och inte känner några nästan.. men någon som skulle kunna ge en lite råd?


Är du 16 år? Hade nämligen exakt samma problem då. Slutade trots allt med att vi satt ett gäng hos min polare. Jag drack fem bärs och lite vodka, avrundade med folköl hos en annan polare. Jag minns ingenting. Min första pruttfylla[love] ska nog börja kröka igen. Tack för tråden, du tog mig just tillbaka till mina rötter!