Forumet - Vill se på barnporr

Vill se på barnporr

7535 0 122

Spana också in:

Att se på, inneha eller sprida vidare barnpornografi är förbjudet enligt svensk lag. Detta rör sig om filmer och bilder där INGEN utom de vuxna är med på, och förstår innebörden av, det som sker - rent och skärt sexuellt utnyttjande.

Jag försöker allt som oftast att inte lägga in personliga värderingar i mitt modererande på den här sidan, men usch. Verkligen.

Edit: Låser upp tråden tills någon A fått komma och kika. Är ni snälla och undviker eventuella personangrepp.
Tänk lite, är det värt den njutning det kan tänkas ge att kolla på barnporr istället för vanlig porr eller hur du nu fungerar när faktum är att när någon kommer på dig vilket någon förr eller senare kommer göra så är ditt liv mer eller mindre förstört för alltid, en pedofilstämpel tvättar man inte bort. Man kan inte välja vad man blir upphetsad av men du kan välja att inte låta dessa lustar få utlopp.

Lika lite som du borde våldta någon så borde du inte titta på barnporr.
Lurendrejeri:

Tänk lite, är det värt den njutning det kan tänkas ge att kolla på barnporr istället för vanlig porr eller hur du nu fungerar när faktum är att när någon kommer på dig vilket någon förr eller senare kommer göra så är ditt liv mer eller mindre förstört för alltid, en pedofilstämpel tvättar man inte bort. Man kan inte välja vad man blir upphetsad av men du kan välja att inte låta dessa lustar få utlopp.Lika lite som du borde våldta någon så borde du inte titta på barnporr.


Jag har tillräckligt mycket kunskap för att skydda mig såpass mycket att det är omöjligt för någon att åtala mig även om de lyckas spåra mig (vilket också är osannolikt med mitt skydd).
Genom diskussioner om barnporr, efterfrågan och hur de skadas osv. så har jag kommit fram till att barn inte skadas av att folk tittar på barnporr. Men det är inte den diskussionen jag vill ha här.

Edit: Är begränsad till 5 inlägg/h eftersom jag är ny tydligen, så jag kommer tillbaka snart
KungYxe:

Jag har tillräckligt mycket kunskap för att skydda mig såpass mycket att det är omöjligt för någon att åtala mig även om de lyckas spåra mig (vilket också är osannolikt med mitt skydd).
Genom diskussioner om barnporr, efterfrågan och hur de skadas osv. så har jag kommit fram till att barn inte skadas av att folk tittar på barnporr. Men det är inte den diskussionen jag vill ha här.


Du är en mycket skrämmande individ och jag skäms över att vara människa när du skriver sådär, inte för att du bryr dig dock.

Om du nu är så säker på allt det där varför frågar du här?
KungYxe:

Genom diskussioner om barnporr, efterfrågan och hur de skadas osv. så har jag kommit fram till att barn inte skadas av att folk tittar på barnporr. Men det är inte den diskussionen jag vill ha här.


Diskussioner med andra pedofiler antagligen. Inte med någon psykolog/psykiatriker som du borde ha regelbundna samtal med, om du nu inte är ett troll.
Men det är väl inget barn som mår dåligt av om du googlar vanliga bilder på barn, däremot har barnen farit illa om bilderna tagits i en övergreppssituation. Inget barn ska behöva uppleva sådant.
Hej!

Jag hoppas att du förstår att det inte på något sätt kan försvaras att se på verkliga övergrepp på barn. Det sagt så förstår jag att det är väldigt svårt för dig att låta bli. Det vi går igång på, det vi tycker är sexigt och hett, det är svårt att kontrollera och hantera.

Man kan hantera impulser och handlingar. Det är okej att fantisera om det stannar vid fantasier. Men verkliga filmer där barn kläs i rollen som sexuellt objekt -- det är övergrepp på barn, de våldtas och traumatiseras.

Jag skulle råda dig att ta kontakt med Preventell.

Jag kan tänka mig att du tänker att det bara stannar vid porr. Men genom att se på porr så ser du handlingar som du kan generalisera vidare på barn du möter. Du kanske börjar tro att det är helt okej att ha sex med ett barn till slut, även om du i dag aldrig skulle tänka den tanken.

Det är väldigt viktigt att du inte matar dessa tankar och begär. Men samtidigt får du inte förtrycka dig själv. Det är en svår balansgång och jag tror inte någon på UM kan hjälpa dig med det. Prata med Preventell. De vet hur man gör.

Försök att inte vara för hård mot dig själv. Du rår inte för vad som gör dig kåt. Så ta hand om dig själv, prata med Preventell och få ihop någon sorts balans med allt detta. [smile]
Lurendrejeri:

Du är en mycket skrämmande individ och jag skäms över att vara människa när du skriver sådär, inte för att du bryr dig dock.Om du nu är så säker på allt det där varför frågar du här?


Alltså det är inte risken för att åka fast som gör att jag inte vill börja.

plywood:

sök efter den dolda wiki'n


Det är där jag alltid kollat förut

isola:

Diskussioner med andra pedofiler antagligen.


Nej, det var inga pedofiler med i diskussionen vad jag vet. Endast personer som är insatta i hur vissa saker fungerar och kan tänka logiskt.

dvärgkastarn:

Kolla inte på skiten bara.


Testa att sluta titta på porr.

Rudolf kügersmatter:

Kolla på lolicon istället. Bra mycket enklare att få tag på än riktig barnporr.


Med lolicon så behöver jag samma typ av skydd. Det är lika lätt för mig att få tag på vanlig barnporr isåfall.

katorce:

Hej!Jag hoppas att du förstår att det inte på något sätt kan försvaras att se på verkliga övergrepp på barn. Det sagt så förstår jag att det är väldigt svårt för dig att låta bli. Det vi går igång på, det vi tycker är sexigt och hett, det är svårt att kontrollera och hantera.Man kan hantera impulser och handlingar. Det är okej att fantisera om det stannar vid fantasier. Men verkliga filmer där barn kläs i rollen som sexuellt objekt -- det är övergrepp på barn, de våldtas och traumatiseras.Jag skulle råda dig att ta kontakt med . Jag kan tänka mig att du tänker att det bara stannar vid porr. Men genom att se på porr så ser du handlingar som du kan generalisera vidare på barn du möter. Du kanske börjar tro att det är helt okej att ha sex med ett barn till slut, även om du i dag aldrig skulle tänka den tanken. Det är väldigt viktigt att du inte matar dessa tankar och begär. Men samtidigt får du inte förtrycka dig själv. Det är en svår balansgång och jag tror inte någon på UM kan hjälpa dig med det. Prata med Preventell. De vet hur man gör.Försök att inte vara för hård mot dig själv. Du rår inte för vad som gör dig kåt. Så ta hand om dig själv, prata med Preventell och få ihop någon sorts balans med allt detta.


Tack, mycket bra inlägg. Ska kolla hjälplinjen du länkade