Forumet - Vill se ut som en tjej (är kille)

Vill se ut som en tjej (är kille)

3592 0 70
Hej, hur gör jag för att se ut mer osm en tjej? alltså vill inte bära kvinnliga kläder eller börja prata kvinnligt. men vill ändå se ut mer som tjej. funderar på lite smink. kan man köpa rouge (eller vad det nu heter) till killar?


ge mig era tips på hur jag kan bli mer feminim men utan att totalt kasta bort min manlighet

Spana också in:

retstickan:

ge mig era tips på hur jag kan bli mer feminim men utan att totalt kasta bort min manlighet


Börja med att raka benen, sen den nedre regionen, armhålorna o dyl. Sminka dig med diverse prylar du tycker är fint, skaffa nån lite "flickig" frisyr. Börja ha på dig lite tajtare kläder....Typ sånt.

Ring mig sen när du är klar.
ennie:

Visa hur du ser ut nu? :)


jag ser inte speciellt manlig ut. är ganska klen, har en hy som jag är stolt över, inga grova drag. jag ser väldigt pojkaktig ut just nu. men vill bli mera :p


hanne_bolan:

Kanske lite smink så det nästan inte syns, men ändå syns x)


just nu snor jag mammas mascara ibland (mascara är väl det man drar ut ögonfransarna med?)

Tomorrow:

Noppa ögonbrynen?


hhaa är faktiskt stolt över mina ögonbryn :p. skulle inte tacka nej om dom blev ännu fylligare. typ som chace crawfords.

postis_per:

bli emo


grejen men emos är att dom verkar inte må så bra :(. tycker dom är fina o så men det verkar vara en värld som inte är speciellt positiv. typ: "VI MOT SAMHÄLLET" eller något. behöver inte mer av sådant direkt :)


nazgul:

skaffa nån lite "flickig" frisyr.


har ganska långt hår. inte superflickig frisyr men pojkaktig är den nog.
retstickan:

jag ser inte speciellt manlig ut. är ganska klen, har en hy som jag är stolt över, inga grova drag. jag ser väldigt pojkaktig ut just nu. men vill bli mera :p


Ville ju se. [blush] Men ja, du kan måla ögonbrynen lite, och rouge blir nog fint. Tror att tjejsmink funkar på pojkar också.
ennie:

Ville ju se.


=), har inga bilder. de enda osm får se mig är de som träffar mig irl. men skulle aldrig våga träffa någn här för att jag är så rädd för att bli dömd av någon :(.


ennie:

Men ja, du kan måla ögonbrynen lite, och rouge blir nog fint. Tror att tjejsmink funkar på pojkar också.


hiih blir att rota mer i mammas sminklådor :D
Sucher:

Med risk för att låta oförskämd och inskränkt. Varför vill du ha mer kvinnliga drag och vad är det som gör att du vill ha det? Eller är det bara för att du vill se mer pojkig ut? Jag frågar för jag vill veta rent psykologiskt vad du tänker


handlar om att jag tycker att dragen är fina :). dessutom har jag insett att de flesta killar jag varit kär i har haft väldigt kvinnliga drag :p. men det roliga med det hela är att det ofta är många tjejer på dessa killar också.

jag tvekar starkt på hela den där manliga machoprylen... tänker väl som så att jag aldrig tyckt om den manliga machotypen. inte socialt (ibland kan det vara roligt) och inte kärleksmessigt.

förstår inte riktigt varför folk vill gymma, bli mer "manliga" osv. när kvinnligheten är så mycket finare. när jag skriver detta känner jag hur jag kallsvettas lite. vet att jag går emot en "grundtanke" i samhället typ..

men det är sanningen... ibland kan jag tycka synd om tjejer som har så få killar att titta på som är snygga. men vill inte fortsätta nu med mitt resonomang, vet att jag kan låta dryg o har ingen önskan att trampa någon lr en grupp på tårna liksom..

ClosingTime:

Får jag låna din tråd till liknande frågor om ämnet? Jag eftersträvar samma sak nämligen.


först måste jag få lite svar på min fråga :p. sen kan du fråga din ;D. eller är din fråga nyttig för mig också?
ClosingTime:

Jag tror det. Eller beror på hur du menar att du vill se ut som en tjej. Jag undrar ju lite vad för smink som gör vad och hur man får så lent och fint ansikte som vissa har. Samt ögonskugga etc.


mjo men låter ju som nyttig info för mig. allt är väl värt att testas
Först vill jag bara dig credit för att du står för vad du tycker och tänker. Mer sådana människor i detta samhälle skulle uppskattas. Det är strongt att du har stake till att ha dessa känslor i ett väldigt inskränkt samhälle, jag menar människor få klä sig hur dem vill, gilla vem man vill, sålänge det inte skadar någon annan, vilket detta tydligen inte gör.

Så vad jag förstår är att du tycker att "macho" killar är mer spända, kalla, och vulgära medan det kvinnliga visar en mer öppenhet, sårbarhet och kärlek för varandra. Vilket eftersträvare och attraheras för.