Forumet - Vill träffa min drömtjej..

Vill träffa min drömtjej..

1840 0 39
..I en behandlingsgrupp för drogproblem. (sådana när man sitter i en ring och bekänner sina problem inför andra?) kräver detta typ en remiss från läkare, att man har ett drogmissbruk som läkaren i fråga kan bekräfta via blodprov el. dylikt? Eller räcker det att man typ ljuger för en psykiatriker? Cannabis lämnar spår i kroppen längst va? Så om jag säger att jag röker crystal lr ngt ibland så måste de ta mig på orden? Eller kommer de lägga in mig för provtagning o så? 

kräver ju iofs tur också, hur många fina tjejer hamnar i sånt missbruk så ofta liksom. :s Tänker mig jag och typ 4 tanter med 30 års amfetaminmissbruk, sicket jävla öde d hade varit att hamna i en sån grupp.

Är dt ngn med erfarenhet här av sådana grupper? 

vet inte var jag fick idén från, tänker mig ba att den kärleken blir väldigt stark & känslofull. 

måste ju vara det ultimata, träffa sin livskamrat när båda parter är på samhällets botten.
 

Spana också in:


Storchen84:
Tardigwtf...


Tycker att detta är helt uppåt väggarna moraliskt och etiskt fel, men det är bara jag det.


Förväntar mig att minst en person på fullaste allvar berömmer dig för idén och undrar varför hen själv inte tänkt på detta...


Hjärta
är ingen manschauvinist heller. jag mår dåligt och vill träffa ngn som också gör d, ngt fel i dt lrrrrr

S3ON:
tänker mig typ att kvinnor drabbade av våldsbrott  kske ej har så lätt att öppna upp sig i en grupp med män? de borde iofs vårdas i en specialgrupp, så är d nog mm 
Jo, iofs men mäns våld mot kvinnor är en egen kategori & inte direkt inom vård & omsorg, mer en organisation/stödgrupp (menar kvinnojourer)

Och, som sagt, könsfördelning har med Användning av kön/genus att göra... Mäns våld mot kvinnor har med mansrollen att göra. drf går det inte att inte könsfördela (kan väl gå men du fattar)

Kvinnojourer är som ett skydd för våldet, snarare än ngn form av direkt terapi