Aviseringar
Rensa alla

Vill veta allt om Katoliker


Ämnesstartare

mediakatt:

Du kanske skulle fråga honom istället.


   
SvaraCitera
Misael

   
SvaraCitera

Misael, klart det finns människor som gör fel, vi är fallna varelser. Däremot så är Kyrkan tydlig med vad hon står för, det är öppet för alla att läsa Katolska Kyrkans Katekes ( http://www.katekesen.se/).

Till skillnad från Jehovas Vittnen så säger inte folk upp bekantskapen med folk som slutar gå i Katolska Kyrkan eller så.


   
SvaraCitera
Misael

bj4rven:

Däremot så är Kyrkan tydlig med vad hon står för

Mycket tydlig.

http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.h...

bj4rven:

Till skillnad från Jehovas Vittnen så säger inte folk upp bekantskapen med folk som slutar gå i Katolska Kyrkan eller så.

Näe, man tolererar istället människor som påstår sig vara kristna och hellre följer sin egen vilja än att de vill blidka Gud. Guds ord är ytterst tydlig att man inte ska umgås med den som inte ångrar sina synder och kallas kristen. Vänder man sig till vad Guds ord säger om saken så finns det inga invändningar hur vi bör bemöta de som inte längre vill vandra med Gud:

1 Korinthierna 5:11-13 "Men nu skriver jag till er att sluta upp att vara i sällskap med någon som kallas broder och som är otuktig eller girig eller en avgudadyrkare eller en smädare eller en drinkare eller en utsugare, ja, att inte ens äta med en sådan. 12 För hur kan det vara min sak att döma dem som är utanför? Dömer inte ni dem som är innanför, 13 medan Gud dömer dem som är utanför? ”Avlägsna den onde mannen ur er krets.""

Man måste också förstå varför man tillämpar en sådan princip. Studerar du bibeln? Undersöker du Guds ord så att du är på det klara med vad han förväntar sig av dig?


   
SvaraCitera

Om ni vill veta mer om den katolska kyrkan så finns det mer info på http://www.katolskakyrkan.se


   
SvaraCitera

Misael:

Mycket tydlig.

"In an interview conducted by L'Osservatore Romano (5 September 2001), historian Rabbi David Dalin defends Pope Pius XII against revisionist historians, who charge him with not doing enough to defend the Jews against Nazi persecution." - http://www.ewtn.com/library/chistory/p12rabbi.htm

Misael:

Man måste också förstå varför man tillämpar en sådan princip.

Om du tittat på hur Jesus umgicks med syndare, hur väl stämmer det överens med att man från JV helt enkelt säger upp kontakten med de som enligt JV är "syndare"?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Deras präster våldtar unga pojkar i munnen.


   
SvaraCitera