Forumet - Vill visa att jag tycker om honom, men hur?

Vill visa att jag tycker om honom, men hur?

7188 0 28
Ingemarsdotter:

Man talar om det


Jo det är väl det bästa egentligen. Bara det att jag fegar för vi har inte träffats så länge, några veckor typ. Är lite rädd att han tycker jag blir för på eller vad man ska säga..

Floppsen:

"Vill du hitta på nått på lördag?"


den är rätt bra faktiskt :P Tyvärr bor han en bit bort så..

Spana också in:

Ingemarsdotter:

Jag kan säga att alla killar jag någonsin träffat, utan undantag har uppskattat att man är rak och ärlig [y]


Jo det är nog så, ärlighet varar längst ^^ Är nog bara att säga det för då får man ändå veta var han står med. Lite jobbigt om det går evigheter och man bygger upp känslor för att sen få reda på att han inte känner samma..

patrick bateman:

vi uppskattar faktiskt detLåter bra, ska bara samla mod till mig och säga det :) Får nog bli när vi pratar i telefon ändå, känner mer seriöst än typ sms haha
hon91:

sen få reda på att han inte känner samma..


Ju längre du väntar desto mer smärtsamt skulle det i så fall bli. Du skulle bara bygga upp ännu mer förhoppningar och förväntningar!

hon91:

mer seriöst än typ sms haha


Det är ingenting man säger första gången via sms, verkligen inte. Du borde säga det när ni ses. Via telefon är inte heller att rekommendera, då kan du inte se hans reaktion.
Ingemarsdotter:

Ju längre du väntar desto mer smärtsamt skulle det i så fall bli. Du skulle bara bygga upp ännu mer förhoppningar och förväntningar!


mmm jo precis. Du har så rätt så, bättre att få veta nu då :) Har varit med om det innan, att man väntar och väntar. Får det en "positiv" utgång är det bara bra men blir det inte det så känns det desto mer.

Ingemarsdotter:

Det är ingenting man säger första gången via sms, verkligen inte. Du borde säga det när ni ses. Via telefon är inte heller att rekommendera, då kan du inte se hans reaktion.Det är sant faktiskt. Får ta det när vi träffas för att det ska bli så bra som möjligt. Okej jag ska våga :) Tack!
Varför tror tjejer så mycket skit om killar som de gör upp i sina egna huvuden och trots motbevis fortsätter hålla fast vid? vi gillar när ni berättar att ni i alla fall är intresserade av oss. Då slipper man kassa shituations som den här, för allt killar behöver är grönt ljus som man faktiskt kan se ordentligt så sköter vi resten.
hon91:

Hur visar man att man är intresserad av någon utan att vara för "på"?


Ingemarsdotter:

Man talar om det.


Så det är inte att vara för "på" då tycker du?

OT: Visst gillar man som kille när en tjej visar intresse. Men hon måste ju samtidigt vara lite spännande och inte säga det rätt ut i början.
Var flörtig och visa sedan lite ointresse ett tag, flörta lite mer och sedan visa ointresse igen. Låt honom fundera lite på vad du egentligen känner och han kommer kämpa för att få reda på det = spännande för honom.

Det är verkligen kasst att säga det rätt ut anser jag. En gång fick jag höra av min syrra att henne kompis gillade mig, så kompisen och jag började träffas lite. Men eftersom jag redan visste vad hon tyckte om mig så fanns det inget att kämpa för. Det gick helt enkelt för fort fram, blev tråkigt och rann ut i sanden.
kråååkan:

spännande för honom.


Att spela svårflörtad brukar ju vara det typiska beteendet att visa att man är intresserad, och det vet väl alla om?

kråååkan:

Det gick helt enkelt för fort fram


Tycker att det du pratar om angående att din syster talade om att hennes kompis gillar dig gjorde att det hamnade lite på barnstadiet där man låter någon annan föra vidare vad man känner för att man är för feg för att tala med personen själv, det är inte ett samma sak som att vara ärlig och rättfram gentemot någon man börjar dejta. [shake]

Vad gick för fort fram? Att du visste att hon var intresserad?
Har seriöst aldrig träffat en kille som inte uppskattat att jag varit intresserad av honom när vi dejtat, eftersom det ju är själva grejen med dejtning. Sedan att det kan vara oseriöst/flörtigt/ointresserat till sättet betyder det inte att det är oseriöst i grunden. Det är ju mycket roligare att busa och spela mot en kille som man vet tycker om en, än att gå runt och vara osäker/orolig över ifall han ens är intresserad?