Forumet - Villka röker weed här

Villka röker weed här

769 0 20

Spana också in:

Idag röker jag ingenting. Har varit helt och hållet rökfri i ett par år. Däremot har jag varit en heavy smoker och rökt uppåt 10 gram ganja per dag. MEN - helt och hållet av medicinska psykologiska skäl. Rökte oftast en pipa var 30 minut under min vakna tid. Men det var märkligt nog ingen som märkte att jag var pårökt. Hände att jag blev stoppad i poliskontroller när jag var ute och körde bil på grund av att någon belysningslampa slocknat eller att jag hade glömt sätta på mig bältet. Men aldrig att någon polis misstänkte att jag var pårökt. För att finansiera mitt rökande och konsumtion på ca 3 hg grönt i månaden så odlade jag allt själv. Anser idag att jag är en av landets bästa odlare av högkvalitativ marijuana.

Här är några bilder

Mina egna favoriter är en nästintill ren Sativa dagtid i form av Nevilles Haze (odlade själv originalstrain/klon från Nevil Schoenmaker) och strax innan sänggående en nästintill ren ren Indica i form av Northern Lights  (även denna klon från Nevil Schoenmaker).
Skillnaden mellan Sativa och Indica är att Sativan är "uppåt" och psykoaktiv medans Indican är "nedåt" och meditativ och avkopplande.